Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

korki, adro, bianca, lia, maria, silvikh, mimuska, nelina, DUFAM ZE SOM NEZABUDLA na ziadnu

D A K U J E E E M !!

ozvem sa.
inak napisem lole, mam na nu cislo, tak vam hadam napise hned zajtra ako som na tom.

adelaide

baby vy ste take zlate strasne vam dakujem, usmievam sa tu od ucha k uchu a aj slzy tusim v ociach mam. doteraz som sa obavala..strachovala..ale uz teraz sa len tesim a som celkom kludna..este sa napchavam.. moja mamina to berie uplne super, ako keby som isla len zubarovi. a to tiez musela nejaky cas travit ze toto idem podstupit.
mimuska blizi sa to uz aj tebe!
nelina neboj sa...a ked ti nevadi minut 30 eur navyse tak si proste vybav predoperacne po svojom...v klude. nepotrebujes obvodnu. hlavne ak je nejaka neochotna..
maria som rada ze to tak uzasne zvladas..fantaaazia..
takze babulky este raz dakujem za podporu uzasne sa to cita a citim cez tie riadky tu spriaznenost a ako na mna myslite !!

adro03

silviklh
ved ta baba ,co jedla pre op sa mohla zadusit svojimi zvratkami pri vyberani narkozy.nechapem ,ako ludia riskuju so svojim zivotom,uplne nezodpovedne