Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Adelaide,to musi byt zvlastny pocit,ze zajtra budes mat prsia,ci nie? nevnimas to tak?ja by som tomu nemohla uverit :-) ze sa to splnilo a taaak :-)

a len uz nepapaj,aby sa ti daco nestalo!
by so mhcela vidiet tu kozu,co jedla,ta co bola s Mariou na izbe..ach jaj.

ozaj maria1113,bola asi ako stara ta baba,co jedla pred tou narkozou?ze ci jej este mozog nedorastol,abo co :D

Flow333

Adelaide
zajtra na teba budem mysliet, na to ako zaspis a preberie sa prsatica!!!! Neboj sa. Usmev, bezbolestny priebeh a hlavne sa Tes na svoje prska!!!

lenkea

caute,
adelaide, zober si papuce, zidu sa :-)
bru, neries velkost pooperacnej, s velkostou tvojich novych podprseniek to vobec nesuvisi. :-)
nelina27, nove prska baby velmi skoro po op vacsinou vnimaju, ako keby boli odjakziva ich vlastne, proste sa s nimi zžiju..
a adelaide, tesim sa s tebouuuuu!!!!

Nelina27

jej tak ma napadlo, dievcata co uz mate po opke, ake to bolo pre vas, ked zrazu ste mali zo dna den prsia? nebolo to trochu na hlavu? tolko rokov plocha hrud a zrazu prsia... :-) som sama zvedava na tie pocity ked sa prvy raz uvidim

lola 19

adelaide, drž sa. nebojkaj, všetko dobre dopadne! zajtra budeš mať prska! myslím na teba a teším sa na foto! budem čakať kedy sa ozveš a určite tu dám všetkým vedieť! posledná noc bez prsiek :)

danka 0

Cayman prosím ťa ešte sa chcem opýtať že ty si bola na konzultacii vtedy v Ružinove? A inak dr Trška je v Šnope iba pondelky?
Teraz ideš kedy na kontrolu? :-)

Nelina27

dakujem pekne adelaide, ja sa ti ozvem mailom potom, ked uz budes v klude domka oddychovat a napises mi co a ako si mam ist vybavit na tie predoperacne...
papulka ak chces vidiet pracu dr. Cervena tak v nasej galerii tam ma tusim najviac bab odoperovanych, aspon co sa mne zda... a teda vsetko velmi krasne:-)
mna tak napadlo, ja mam na tvari dve znamienka, ktorych sa chcem uz dlhsiu dobu zbavit, myslite zeby som to mohla pridat k tym prskam, ked uz budem uspata, zeby mi to doktorko spravil 2v1 ? :-) asi zavolam sestricke v pondelok a vyzistim ci sa to da...

adelaide

aj tebe maxim. vsetkym. idem este makat..spratat po deturencoch. este sem nakuknem. som zvedava kedy dnes zaspim

adelaide

idem este teraz umyt vlasy. rano sa mi nebude chciet. vy ste kedy umyvali?
maria - rano ideme o 7:10 z domu. o 7:45 tam mam byt. chcela by som ist co najskooor