Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adro03

si sa
mna robil dr.Cerven .velmi mily doktor super a som spokojna no este ten vacsi opuch na lavom prsniku , ale ma to cas.

lola 19

pozdravuje vás adelaide, práve volala. cíti sa dobre, anestéza super. necíti silnú bolesť, aj rukami sa jej dá hýbať. čakatelky nemáte sa čoho báť :) cheri, že leží na našej izbe v mojej posteli..

lola 19

ahojte babulky. o 11hod mi písala adelaide, že žije dýcha a je prsatá! ešte ju klepe zima, tak viac napíše neskôr.

ilaria

lubs
na spevnenie ti mozem odporucit Cindy Crawford je to sice stare ale funguje to, a vela bab tiez neda dopustit na pilates a najlepsie je ze k tomu nepotrebujes kupovat ziadne pristroje ;-)
Ti chlapi to musia jednoducho vydrzat, ved sa jedna o dolezite rozhodnutie, chcu mat pekne zeny nie? A okrem toho niet nad spokojnu zenu :-)

si sa

adro03
dakujem velmi pekne.tak to ma ukludnilo.len ja ich mam trochu viac aj na lavom aj na pravom.no prsia ziadne, ale cyst aj jaj:- no co uz.A koho si bola.mna bude operovat dr Trska.

mimuska 85

ahoj maria,tak ako? už je to každým dnom lepsie,vsak? prosim ťa posli mi sms,nejako som si ťa neuložila... a ked prides na vyberanie stehov sa ozvi...a adelaide moc na teba myslim,potom daj vedieť :-)

Kylie89

adelaide

tak drzim zajtra palceky nech to zvladnes v pohodicke a nech vyjde vsetko tak ako ma.

Ja bohuzial zajtra nepridem, lebo mam pracu a letim zajtra rano mimo, takze sa nevidime:(
ale potom daj vediet ako sa citis a tak.

:* tak zatim.