Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

dievcata
doma sooom
tak neviem kde zacat. cakala som horsiu bolest a vacsiu neschopnost.
citim sa vyborne. jasne ze to boli, ale mam pocit ze je to stale lepsie.
vcera som isla hned prva..o 11:00 som to mala za sebou. prve 2-3 hodiny po operacii som mala este euforiu a asi posobili tie anestetika, bolo mi super a isla som hladat pana doktora nech mi napravi ten pas, tlacil ma. a spoluleziacej som pomahala obliekat sa.
tesimm sa ze to celkom zvladam teda.
podvecer to bolelo dost, ale dostavali sme kazde 3 hodiny novalgin/paralen. neviem ci to niekto pisal, ale pre mna je to najma bolest celej tej hrudnej kosti, aj ked anesteziolog sa smial, ze kosti nam nesekali, tak preco nas bolia.
anesteza ktorej som sa bala bola uplne skvela, to by som prijala take zaspavanie lahodne kazdy vecer.

rano som si umyla zuby, spravila cop (vysoky..som nechapala ale islo to), a teraz som dala jednemu synovi pancuchy a druhemu rukavice. jak tlacil tou rukou do rukavice moje prsne svaly sa tesili...hehe..
no bolí to baby. ale robim vsetko okrem dvihania tazkeho.aj sestricky radili ze treba sa hybat aj tie ruky zdihat kkolkoi pustia. chvalili ma ze sa viem sama zdvihat..dievcata ked mozem,, radim vam co to mate za par, cvicte..posilujte..brusko, stehna..vsetko. velmi to pomoze. velmi !

ALE !!
Rano som si ich na prevaze videla v plnej krase a PAN DOKTOR DAKUJEM VAM ZA NADHERNE PRSIA !! uz teraz sa mi pacia...no co..stastna som, lietam v oblakoch....su krasne a dost velke, dufam ze sa moc nezmensia. ja co som nechcela velke prsia sa fakt tesim ake su..plneee kraasne.

idem vas precitat..
maria ty co? uz si hadam aj fit nie :o)

maria1113

flow, tak si si to poriadne užila, to je super, treba sa tešiť z nových prsiek. Inak, ako prská, ešte sa menia? Ja mám ľavé strpnuté, dúfam, že čoskoro sa mi navráti citlivosť. Mala si aj ty taký problém?

maria1113

cayman, v ľahu vyzerajú dobre, ale ako napísala flow, treba foto v stoji. Pamätám si ako si napísala, že dal ti bohužiaľ 410ml, čo hovoríš teraz, už si si zvykla, že?
Ja som si na nové prská veľmi rýchlo zvykla a to som len piaty deň po opke, vôbec neľutujem, že som do toho šla.

maria1113

mimuska, ďakujem za opýtanie, mám sa dobre, dnes sa už lepšie vstávalo z postele, už sa teším keď sa budem môcť konečne osprchovať, lebo je to dosť nepríjemné sa utierať vrch len obrúskami. Tak sa ti to už pomaly kráti. Pohľadám tvoje číslo a pošlem ti sms.

Flow333

Cayman
vyzerajú super, ale ešte lepšie budú v stoji

inak včera mali moje prska premiéru vo večerných šatách. Rozhodovala som majstrovstvá Slovenska v spoločenských tancoch a poviem Vám že som sa cítila skvelo