dievcata
doma sooom
tak neviem kde zacat. cakala som horsiu bolest a vacsiu neschopnost.
citim sa vyborne. jasne ze to boli, ale mam pocit ze je to stale lepsie.
vcera som isla hned prva..o 11:00 som to mala za sebou. prve 2-3 hodiny po operacii som mala este euforiu a asi posobili tie anestetika, bolo mi super a isla som hladat pana doktora nech mi napravi ten pas, tlacil ma. a spoluleziacej som pomahala obliekat sa.
tesimm sa ze to celkom zvladam teda.
podvecer to bolelo dost, ale dostavali sme kazde 3 hodiny novalgin/paralen. neviem ci to niekto pisal, ale pre mna je to najma bolest celej tej hrudnej kosti, aj ked anesteziolog sa smial, ze kosti nam nesekali, tak preco nas bolia.
anesteza ktorej som sa bala bola uplne skvela, to by som prijala take zaspavanie lahodne kazdy vecer.
rano som si umyla zuby, spravila cop (vysoky..som nechapala ale islo to), a teraz som dala jednemu synovi pancuchy a druhemu rukavice. jak tlacil tou rukou do rukavice moje prsne svaly sa tesili...hehe..
no bolí to baby. ale robim vsetko okrem dvihania tazkeho.aj sestricky radili ze treba sa hybat aj tie ruky zdihat kkolkoi pustia. chvalili ma ze sa viem sama zdvihat..dievcata ked mozem,, radim vam co to mate za par, cvicte..posilujte..brusko, stehna..vsetko. velmi to pomoze. velmi !
ALE !!
Rano som si ich na prevaze videla v plnej krase a PAN DOKTOR DAKUJEM VAM ZA NADHERNE PRSIA !! uz teraz sa mi pacia...no co..stastna som, lietam v oblakoch....su krasne a dost velke, dufam ze sa moc nezmensia. ja co som nechcela velke prsia sa fakt tesim ake su..plneee kraasne.
idem vas precitat..
maria ty co? uz si hadam aj fit nie :o)