Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

adelaide velmi sa s tebou tesim :))) a co deticky? pomahaju :)
ja este fotku v stoji nemozem,lebo jedna jazva sa nechce hojit a mam ju 3mm Otvorenu. minuly tyzden som bola v pondelok na kontrole aj v piatok a zajtra idem zas,tak dufam ze uz to zarastlo :(
a co sa tyka velkosti,no nechapem ako som mohla chciet mat male. ved tieto mi uz nestacia :))))

kozicka

adelaide

pozor na to dvihanie ruk, mne doktor hovoril ze ak nemusim nech nedvidam aj vyse mesiaca nejak viac ruky, ze ked ma implos prirast riadne tak treba byt na toto opatrny. Ani kabelky na ramenach a tazke tasky netahaj, maximalne kabelku.

kozicka

adelaine

blahozelam k novym prskam :-) Super ze to tak dobre znasas, ja som bola den po na skapanie a dlho som nebola schopna nieco robit, len polehavat a maximalne byt na internete a pisat. Si silna a tvoj organizmus zjavne vie bojovat a ze to za ten boj stoji :-) Kolko ml si si dala?

adelaide

BABY pytajte sa co chcete ja som plna dojmov,ale ani neviem co napisat. iba musim sa proste krotit, aby som to neprehanala. psychicky som na tom skvele a fyzicky skoro tak isto. necakala som ze si dam z vysky 190cm salku dole zo skrinkky..nevadi to ? mne tie ruky ale fakt pustia....ok baby tak sa testeeee vy co to mate pred sebou :o)

Flow333

Maria
jasne že sa menia. Strpnutie som mala asi 3 týždne. Take umtvene. To sa vráti neboj.
Inak TA3 robili záznam zo súťaže. Možno má tam niekde zahliadnete. :-)

mimuska 85

maria aj s tebou sa tesim že je vsetko ok :-)tak potom posli to cislo...a mysli na mna v stredu...dufam,že pojdem prva

mimuska 85

ahooooj adelaide tešim sa stebou :-) supeeer...teraz to čaka mna :-) v stredu...tak dufam,že aj ja to budem tak skvelo zvladat ako ty :-)

Cheri39

ahoj adelaide, veľmi som bola zvedavá, čo budeš písať, a teším sa s tebou...
takže veľká spokojnosť, aj s veľkosťou - super, darmo, dr. to má v oku...
želám rýchle uzdravenie a nezabudni na foto...

Nelina27

jeminenky adelaide, to sa super cita, taketo prispevky pre nas cakatelky su zazracne, tak sme na teba vcera mysleli, uz mas potom, parada!!! kedy pojdes najblizsie na kontrolu a stehy? aky ti dali teraz postup? zabudla som, kolko ti davali ml?