Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

nelina ake kdeze, jasne ze nas doktorko tam bude. ved kto iny:o)
no normalne v utorok poobede sme objednane vsetky co nas vcera operoval.
nelina ano mam ju mat vkuse zapnutu,ale ked ma bude pas tlacit mozem si dat pod neho vatu, a ja si tie prsia musim kontrolovat, musim davat schvalne jednu bradavku vyssie v tej podprde (to prso bolo ovisnutejsie) cize asi rozopnem trochu, popravim, uvidim vsetkych svatych a zapnem naspat. ale ked to mozem este ovplyvnit budem sa snazit.

kozicka

adelaide

jeeej ty si to pamatas? Zlata...tajim tajim, aspon budem pre neho ako taka cudna zena, zatial totiz k nicomu nedoslo, ale schyluje sa, uvidime, budem trvat na tme aby nebolo jazvy vidno a uvidime ci to pozna na omak :-D Ja totiz neviem porovnat ci su tvrdsie ako normalne prsia, kedze som nikdy ziadne nemala a kamaratky za prsia nechytam :-D

mimuska 85

adelaide prosim ťa ty si isla prva napis mi ako to prebiehalo...co vsetko si si do nemocnice brala a ako tam bolo ked si rano dosla...kedy ta zacali operovat? ja tiež idem k dr. červeňovi v stredu na opku ale do novamedu,dakujeeeem

Nelina27

takze vlastne teraz 10 dni musis mat stale v kuse zapnutu tu podrdu, ano? a kto ti bude vyberat stehy, nas doktorko tam asi nebyva cez tyzden aby povyberal stehy, ci ano?

kozicka

adelaide

nie ja som bola operovana v ruzinove v BA.
Odpuchnu este a klesnu a budu cim dalej tym prirodzenejsie uvidis.

adelaide

nelina za 10 dni stehy. potom neviem..asi o 2 mesiace..neviem.
kozicka ty tiez u pana dr. cervena ?
no dobre..budem teda opatrnejsie.
a mam 400 vysoky profil gulate. ja som mala predtym polky.asi..hm..no kolko to este odpuchne dievcata? uz by ani nemuselo, fakt rano vyzerali nadherne.

adelaide

maria to jedno mas strpnute od zaciatku? ja so zatial spokojna citim si vsetko. ale ktovie ci sa ten stav nebude menit...

Nelina27

Flow, a co si mala na sebe? ci mame rovno hladat najkrajsie prsia na sutazi a to budes proste ty:-)
adelaide napis nam prosim ako teraz dalej na kontroly, stehy a tak.... kedy pojdes