Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

danka 0

Cayman pekne vyzeraju, tešim sa kedy daš foto v stoji :-). Ty si bola v piatok na tej kontrole v Ružinove? Či on bol aj v piatok v Šnope?

bianca003

adelaide
ahoj moja a vitaj spet a samozrejme GRATULUJEM ... no ty si ma tak naladila kladne že ja by som išla aj dnes pod nož :) ... no velmi ta obdivujem ako to zvladaš

adelaide

obycajne ponozky teple poholdne. v PK nedavajuziadne silonky
BABY : co s tymi liekmi prosti bolesti. ste tu tusim aj take co si nic nedavali ze? zatial to tak neboli, nechcem si davat zbytocne..alebo mam? mam ten flectro rapid...ale fakt neviem, dat si ci nedat.

mimuska 85

to si si dala na tie silonky ponožky? a dali ti aj nejake injekcie pred tým? ci len ta narkoza bola? a po opke ta nic nebolelo ked si sa prebudila? ja som nebole v živote operovana,vobec neviem aký to je pocit sa zobudit a... ale už sa aj tesim na nove prska :-)

kozicka

baby narkozy sa nebojte, ja som sa taaaaak dobre vyspala, berte to ako prijemnu formu relaxu a po prabudeni este s prekvapenim na vasej hrudi :-)

adelaide

mimuska nicoho sa neboj.
stacia ti teplaky/domace nohavice/pyzamo. cokolvek poholdne.
papuce, kefka, pasta.hreben.
dost.
no pan dr. dosiel rano na izbu pokreslit nas a spytal sa ktora chce ist prva. tak ja ZE JA. bola som rada. tak sme sa na izbe rozlucili, a isla som si uzit tu narkozu. tam som sa klepala na sale kym som zaspala od strachu. uf :o) ale anesteziolog ma dobry humor.

prave robim detom nokle do polievky, aby ste si nemysleli ze len vy musite v nedelu varit. :o)a vidite ze ten pooperacny stav nie je vobec tragicky. ale snazim sa.setrit.