Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

caute kocky, tak dnes som bola na kontrole po 7 tyzdnoch od operacie v pezinku a ked som uz dochadzala ku klinike, tak som videla, ako jedna zena ocividne prave prepustena po op nastupuje do auta, sama si ledva otvarala dvere, sadala, zatvarala...robila to s velkou namahou a sofer sedel a ani ho netrklo tej zene pomoct nastupit...normalne moj frajer sa rozculil, ked to videl... chcem tym povedat len tolko, ze sice sestricky hovoria, aby sme zacali s pohybom hned, ale urcite tym nemyslia, aby sme sa spravali, ako by sme ani na op neboli.. ten pooperacny klud minimalne par dni je velmi dolezity, sami doktori hovoria, ze dobra rekonvalescencia je 50% uspesnej operacie.. potom zeny placu, ze niesu spokojne s vysledkom, ale ze si za to mozu same si nechcu pripustit..
no, som sa trochu rozpisala.. :-)
a tesim sa, od dnes mozem spat na bruchu a vlastne uz mozem vsetko.. super :-)

adelaide

baby bolo nas 6 a rez mam pazuchou. a tak ako maria hovori, prsia su tak stiahnute ze ani neni vidno.. kym si ich nechytim a ani neobciahnem rukou. jupi. a obvod mam 99. zatial.
no a oblecenie mam sveter alebo flisovu mikinu tam je to jedno. nic nevidno.
baby nebojte sa !! fakt

kozicka

Nelina

ja som to riesila vestami, alebo satkamim lebo aj pod mikinou je vidiet tie svy co vyzeraju jak pomlcky na kozach :-D Vravim, satky, vesty, alebo rozopnuty sveter na tricku ktory ti prska prekryje, Aspon budes kreativnejsia v obliekani :-)

Nela111

adelaide - kadial ti urobil rez? Tesim sa s tebou, ze to tak skvele zvladas a si super spokojna! Cita sa to naozaj velmi dobre. :-)) Kolke vas robil v ten den?

maria1113

adelaide, ty si iný drak, že robíš noky a varíš, ja sa tiež stále hýbem, ale za chvíľku sa dostaví únava, predsa je to dosť veľký zásah do tela.

maria1113

ahoj nelina27, s tou podprdou to vyzerá, akoby som vôbec nemala urobené prsia, lebo tak sťahuje, no musíš si dať niečo volnejšie a na zips.

Nelina27

ozaj dievcata ako to vyzera ked mate tu speci podprdu a idete niekde von, nevyzera to take cudne pod trickom alebo mikinou? ta sa s tym normalne obliekat ci len take volne veci musim mat...

maria1113

adelaide, to tak si to super zvládla, teším sa s tebou. Mne je fajn, dnes sa už lepšie vstávalo z postele, včera to bolo hrozné, ako keby som tam mala kamene. Som rada, že mám 400ml, teraz mi muž aj meral obvod, lebo som bola zvedavá, či mám tých 100cm a je . Vôbec nevyzerajú ako nejaké bomby, moc sa mi páčia. No ľavé mám strpnuté od začiatku, ale už ich mám mäkké od spodu, zvrchu už tiež pomaličky začínajú mäknúť. Tak som rada, že to tak dobre zvládaš. Ja idem teraz do Tesca na nákup, samozrejme, že nebudem sa premáhať, len kázať, čo všetko treba dať košíka.