Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

baby prosim prakticku radu. pan dr. mi kazal davat jednu bradavku vyssie. ale teraz ma zaujima ze je normalne ak mam obe bradavky nad tym švom zošitym, teda tu lavu mam akoze v "normalnej" vyske - cize ten šev ide po spodu dvorca (podla fotiek mate vsetky ten šev otlačeny tesne pod bradavkou cez dvorec)..a tu druhu čo davam vyssie je bradavka asi 3 cm nad tym švom.no jak madar..neviem to vysvetlit. ide mi o to ci nepcham bradavky moc vysoko obe. aaach jaj !

Nelina27

fuha, ze 6 ???
lenkea, takze tak cca 2 mesiace a budem ako predtym so vsetkym co k tomu patri:-) nemohla by si poslat tvoje fotecky pred a po na mail? sabovanela@post.sk dakujem krasne
adelaide, baby maju pravdu, je to vyborne ze sa dobre citis ale radsej oddychuj aspon par dni, nechaj sa obskakovat a nic nerob, predsa len je to zasah do tela, tak nech ma cas sa spamatat... a lieky si nemusis davat ked ta to extra neboli, ak sa to da vydrzat

lenkea

bola som v ciernom a mala som taku sivu kratku mikinku..sedela som s frajerom.. a to som nevidela teba urcite, lebo tam bol sofer chlap.. :-)
a ty si bola ktora?? :-) som pokukovala, ale teda neviem..

adelaide

lenkea kedy si tam prisla? (ja som tiez ku kamoske nastupovala rovnakym stylom ako opisujes:o). no je to asi aj ako sa kto citi. hybat sa urcite treba. ale neprepinat.
co si mala oblecene..registrovala som zopar dievcat. nesedela si ty s frajerom pod tou TV? bolo tam dost ludi.