Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janet t

ahojte...
ja idem na opku v marci...strasne sa tesim..pocitam dni....iba taku radu..ze ..po opke sa nosi ta podprsenka z nemocnice...je to velmi vidno? co ste nosili oblecene..a a ko dlho musim mat na sebe tu retro podprdu? diky...

adelaide

zonda zvladnes uvidis.

maria dakujem ze si reagovala. no ja viem. tak lavy šev si dam pod bradavku a pravy fuknem trochu vyssie ako kazal. Idem to popravit. maria, aj ja som stastna...a ako..

maxim, ja som to citila rovnako, a som mu vdacna ze mi tych 400 cez tu pazuchu narval. To nik iny nerobi, tolko ml cez pazuchu.Budu to urcite pekne prsia, a aka si vysoka a siroka? Dlha a bystrozraka ..:o) Zalezi asi od toho najviac. Bola ma pozriet 50 kilova kamoska ktora ma so 400vkami 32 DD (to je 70 DD? alebo 75)..a mala to nadherne. ale tenka ako prutik.

inak machrujem tu,ale setrim sa. Zas odtál-potál.

maxim3113

adelaide
no ja sa chystam 9.2. cize o tyzden v stredu..ale aj ja dr.cervenovi plne doverujem pocula som o nom ze je velky odbornik..ja idem na anatomy 375ml tak som zvedava ci nebudu male ;-) ozaj a z narkozy ti zle nebolo?? aj si nieco dostala v nemocnici na veceru??

maria1113

adelaide ten šev musíš mať pod bradavkami, aj ja si to kontrolujem, ja som strašne šťasntná, mne sa moje prsia strašne páčia. Ráno to bude horšie, tak sa priprav, ja som bola na nákupe, ale mala som veru dosť

zonda

Ahojte, je tu niekto, kto ide v utorok 1.2. k Dr. Cervenovi do BB??

Adelaide, tesi ma, ze to takto zvladas, o to menej sa bojim. Bola s tebou vcera aj moja znama, tiez je uplne v poriadku, tak verim, ze aj ja to zvladnem. Ale radsej sa este setri, aby sa vsetko zahojilo na spravnom mieste :-)

adelaide

maxim bol to super pocit,vzrusujuci, aj ked bolo aj dost obav. Mozes sa len a len tesit.Kedy mas presne?
Teraz je ten pocit aj pohlad super, a to som zatial len v pooperacnej podprde.
Viem ze to tu pan doktor cita, a budem ako "vterka" teraz ale je to proste MAKAČ. Kombinacia toho zovialneho a zaroven profesionalneho pristupu = super.

A boli ma to stale menej. Uz aj kycham, zivam a AUUU. SOm zvedava co bude rano.

maxim3113

adelaide
jee gratulujem k novym prsiam ;-) super ze to tak dobre zvladas len to neprehanaj a nenamahaj sa ... no ja tu uz mam tiez za par dni ale ako tu pisete aj s mariou ze to tak super zvladate tak dufam ze to budem aj ja tak .. ozaj a aky bol ten pocit ked si odchadzala s polkami a vratila zo 4-kami ?? urcite zvlastne co???ta predstava ze uz nikdy nebudes mat letisko na hrudi ;-) tak to bolo super ze ste si mohli vybrat ktora pojde prva.

adelaide

aaaano :o)lenkea. jedna bola ale dost pri sebe ze ? to boli proste nahodne zeny co sme tam prehodili slovo dve. a ja som bola v hnedej dlhej bunde, nenamalovana, vysoky cop, odrasteny melir. ale vsimla som si vas a hovorim si aky trpezlivy muz v cakarni. :o) hezkeee