Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, je mi celkom fajn, len ľavý prsník ma bolí viac ako pravý , ešte ho mám celý strpnutý, aj ma v ňom sem tam pichne.

adelaide

ahoj baby.
barborka dakujem
maria no 3x ma zobudili deti a stuhnuty chrbat. Ale myslim ze celkom fajn.
Teraz ma vsetko svrbi..prsia, aj rany..to je asi dobre znamenie nie :o)
a ta podprda co pisete ze hrozne tlaci - mna netlaci je mi v nej uplne fajn. NAozaj. A ten pas ked trosku skriabe dam pod neho vatu.

Vo stvrtok pojdem s detmi domov. To bude 6ty den po. Ked to pojde takto dalej hadam to pomaly budem zvladat. Bez pomoci.

emi811990

BRU- akú značku impl.máš, veľkosť??? Koľko ťa to celé vyšlo..? Ty si tuším bola operovaná v TT že? Môžeš mi dať kontakt na toho pána doktora Zachara? Na nete som našla nejaké číslo len tam mi to nikdy nik nedvíha...

barbora10

adelaide

tak si uz aj ty medzi nami,tesim sa s tebou.citam,ze to zvladas velmi dobre,pre mnohe je to velke povzbudenie.len tak dalej,ale nezabudaj,ze sa treba este setrit,tak radsej vsetkeho menej ako viac.tak nech ti nove prsia robia iba radost!

ilaria

ahoj katka33, kedy ides k nemu na konzultaciu? Ja idem 11.3. On nema svoju galeriu ani si svoju pracu nepropaguje. Mame tu galeriu ale tam su baby od vsetkych doktorov, ak sa tam chces dostat musis najprv poslat svoje fotky na e.uhrinova@gmail.com a potom dostanes dalsie instrukcie ako sa tam dostanes.

katka33

Ahote dievcata, poradi mi niekto ako sa dostat do galerie Dr. Cervena...ja to nejako neviem najst. Idem k nemu na konzultaciu ale az v marci, vsetko plne a rada by som videla jeho pracu. je to uz moja 4ta konzultacia. Dufam, ze ma tento doktor oslovi, lebo ti pred tym mali mizerny pristup, dokonca mi nechceli ukazat ani svoju pracu s odovodnenim, ze oni robia "slovenske celebrity" a ich ukazovat nebudu!!!Ako uroven ziadna....uz dva roky chodim a hladam dobreho doktora, ale rada by som videla jeho pracu a na zaklade toho sa rozhodla...uz mi nevadi aj ked bude odmerany, len nech robi prirodzene prsia. Niektori doktori ma odradili prave svojou pracou.Uz som z toho zufala. Na Dr. Cervena pocuvam same chvali, ale rada by som videla jeho pracu a nikde na internete ziadne jeho fotky nemozem najst. A pouziva aj implantaty Nagor? Dakujem

torok1

janet t
tu podprdu vidno dost, a prve tri tyzdne ruky moc nezdvihnes tak mikinky na zips to istia. Je to taka retro otrasna podprda a hrozne tlaci, ale da sa to prezit :)

Nelina27

maxim3113, aj ja idem na anatomy zaciatkom aprila, tiez 370 ml, rez pod prsnikom, tebe bude ako vkladat? ake mas miery? teba bude asi robit v bystrici
ja sa naopak obavam ci nebudu velke na mna, ci nedat radsej 320, furt nad tym dumam, muza s tym otravujem, uz ma asi niekde posle:-)