Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

no prave som vysvetlovala muzovi do telefonu ze este nemozem soferovat ze pockam par dni a ze ked sa budem na to citit dovalime sa domov. Tak nechape co uz nedojdem vsak "nejdem soferovat tatrovku" povedal. Jaky zlaty.
Lenkea co by tvoj frajer na to povedal co.
Zuzi cvicit? super. na toto sa tesiim.

zuzkas

mária určite je to individuálne,v spánku sa tak prevrátiš,ani nebudeš vedieť.ja som sa od 3týždňov prebúdzala na boku a potom som sa dala znovu na chrbát,lebo som mala také ubolené prso,ale od 4 týždňov sa už určite môže,teda tak sa všade píše a okolo 7týždňa už aj na bruchu môžeš spať,ale to ti dr.povie.

zuzkas

to je super adelaide,že sa teda takto cítiš,si ako rybička:-))ja som ešte trošku chorá,v noci som ani spať nemohla,o 4ráno som bola vonku so psíkom sa prevetrať/chudák nechápal,keď som ho vytiahla z postele/.ja som to po opke horšie zvládala ako ty a mária,ale je to tak,že každý organizmus je iný!zajtra už chcem ísť cvičiť,tak ešte dnes musím vypiť nejaký ten čajík.jáj teším sa z vás baby!!!

adelaide

ahoj zuzi, fuha chora..no hadam uz je dobre.
no snazim sa. riadim sa podla toho ako sa citim..teda neprepinam sa. doktor aj sestricky povedali vlastne to iste. kazdy organizmus to zvlada inak. no dufam ze to ze mi je teraz dobre sa mi nejak nevypomsti.(?).
ja vychadzam zo stavu ze doteraz som tahala na rukach stale nejake dieta a co sa tyka spania, 6 rokov som sa normalne nevyspala.
a ked to boli idem sa skontrolovat do zrkadla ze preco, a hned ma bolest prejde.
Maria super ze stichy idu von. Tak nech rychlo odtrpne.

maria1113

ahoj zuzi, snažím sa šetriť, vo štvrtok idem na štichy, už sa teším kedy si umyjem vrch. Ľavá strana trocha bolí, je strpnutá, dúfam, že to čoskoro prejde.

zuzkas

adelaide gratulujem k novým prskám a prajem rýchle hojenie!čítam,že si až moc čiperná,len to neprežeháňaj,aby si nemala neskôr nejaké komplikácie:-(ja som bola od štvrtku tak chorá,že som ležala len v posteli,pila čaj a jedla paraleny,tak som tu ani nebola,nevládala som.babám čo majú nasledujúce dni opku prajem aby sa zobudili s krásnymi prskami a aby moc neboleli!maria ty už si v pohode?

martinka54

krvne testy v poriadku, len nieco mam zvysene, ale ze to nevadi. zajtra by som chcela poriesit internistu :-)a to som trochu nachladnuta asi to nie je nic vazne alebo zeby predoperacny strach?