Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maxim3113

baby SOS poradte pamätam ze ste tu niektore pisali pred opkou ze ste nachladnude ja som chora od rana chytila som to od muza bolia ma klby ale bola som v lekarni a beriem paracetamol to by som normalne mohla tam nie su tie silicylaty co su pred opkou zakazane ... tak dufam ze to prejde lebo termin mam buducu stredu

maxim3113

nelina 27
ja idem mat 375 ml anatomy nagor rez pod prsom vysoky profil ... mam 171cm a 58 kg a teraz mam take acka ved pozri v galerke.. kolko merias ty??? ja by som nesla na 320 tie budu malinke ;-) a tebe navrhol 370 doktor?? lebo daj len na neho on vie najlepsie co sa k tvojej postave bude hodit

adelaide

aaaale prosim ta, to su asi nejake netradicne prejavy lasky.
Tak ale neda sa vzdy za kazdu cenu ze "vyderžaj pionjeer"....Takze nejdem ziadne auto startovat..
O Teba sa kto stara ked je manzel v zahranici? Ci sama sa o seba..Ci velke dcery ze.

maria1113

adelaide, ty si super, ty dáš také hlášky, aspoň sa človek zasmeje, že zahádzať vencami, no tá poloha tomu zodpovedá. Muž si to teda ľahko predstavuje, že by si už aj mohla šoférovať, ja som myslela, že aj on je s tebou.

adelaide

zuzka tiez sa zobudzam ze chcem si lahnut na bok. A potom ze jaaaj nemozem. Do kelu. Uz len vencami zahadzat a do zeme zahrabat.