Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

torok1

baby ja som si v sobotu prvykrat videla uz urobene a poviem Vam je to uplne perfektne mam 360 anatomy a je to uzasne, odporucam kazdej babe na svete, je to perfektny pocit, tesim sa ako male decko :)))

torok1

maxim 311
Maxim ja som musela byt 100% zdrava, nemohla som mat nic ani len opar, neviem ci ta vezmu, to si over. Ale mozno to je vec psychiky, skus cesnakovat a cibula medik atd.

adelaide

mimuska prosim ta ! anesteziolog sa v PK cudoval preco sa vsetci boja v dnesnej dobe narkozy. ZE keby sa na to anesteziolog totalne vyflakol, moze sa nieco stat. Neviem ako v Novamede ale v PK sa pouziva nejaky druh narkozy kde sa pouzivaju velmi kvalitne latky..no moc si nepamatam, len to ze uz sa nepouzivaju plyny,ale len kyslik a vzduch a ostatne ide do zily. Baby si tiez Novamed chvalia ze si pospali jak v nedelu rano. Na narkozu sa tes. Bud rada ze ti silikony nedavaju v lokalke ! :o)

mimuska 85

moja zlata adelaide moc ti dakujeeeem...dufam,že vsetko bude ok,len tej narkozy sa bojim :-)a tesim sa s tebou že si stastna :-) ani ja som si už davno žiadnu podprdu nekupila...potom si nakupim nove :-)

adelaide

baby mne je tak stastno :o)
mimuska drzim ti palce...aj tebe bude zachvilku tak. mozes sa len tesit a vyšmarit tie ackove vypelichane podprdy (teda ja som dnes jednu taku vysmarila). uz 1/2 roka od konzultacie som ziadnu novu nekupila . juchuu

mimuska 85

ahoj maria...no už sa mi to krati...moc sa tesim :-) len nech to dobre dopadne a aby som ešte neochorela...a dakujem za čiselko...zajtra ti zavolam

adelaide

maxim dobre si si dala. plus nasad prirodne veci. pan doktor a sestricka doporucuje cesnak,med, orechy :o) citron...atd.
silvikh no kto asi :o) cez pazuchu pan dr. cerven.no vidis to zmestilo sa.asi sa jej zadarilo s rozmermi hrudnika ze sa zmestilo. najlepsie to vidi dr. kolko sa zmesti.