Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

bellinka, mne dali termin v PK asi 2,5 mesiaca po konzultacii, ale aj na konzultaciu sa dost caka, viem ze v BB maju volne terminy opky az na september, ale vraj sa vzdy nieco uvolni skor, viacere dievcata tu mali stastie ze ich zavolali skor ako bolo planovane

bellinka

lebo chcela by som ist k nemu na konzultacku ohladom zvecsenia :)))))))))))) mam sice operovane prsia uz v ke ale chcela by som ist vyskusat na konzultacku teraz pozriet a pokecat k cervenovi lebo uz zas rozmyslam nad zvečsenim hihi :))))))

ilaria

Nelina kedy si sa objednavala na opku? lebo ja idem az v marci na konzultaciu tak s akou cakacou lehotou mozem cakat.

ilaria

no veru aj ja by som hned sla, najradsej aj zajtra ako vravis Nelinka :-)
bellinka robi konzultacky aj v PK ale objednavaju len do BB tiez neviem preco?

bellinka

Ahojte baby , tak najprv blahozelam vsetkym novym prsaticam , ano je to krasny pocit mat krasne prsia (pre niektore konecne) :)))

Chcem sa vam baby spytat ci dr.cerven robi konzultacky aj v pk , alebo iba v bb???

Nelina27

torok, to je super... baby ja som uz taka nazhavena po vsetkom co tu pisete, zeby som kludne isla aj zajtra... este 2 mesiaceeeeeeeeeee
maxim ja mam 172cm/55kg a nosim 75B teraz, ja som chcela povodne tie 320, to mi navrhol aj iny doktor po prvej konzultacii, ze budu vyzerat prirodzene, ale dr. Cerven ze to by bolo ok, ale ze na moj hrudnik kludne aj 370, ze to bude lepsie, tak dufam teda ze bude... aj baby vsetky tu pisu, daj si vacsie tak asi dam, no co uz, pamela zo mna dufam potom nebude, mne sa vzdy pacili mensie ale plne prsia
ako adelaide pisala, treba sa drzat vo forme, teraz cvicim ako diva do opky, nech aj to telo nejako vyzera, nielen ze prsia budu super:-))) potom budem mat nutenu dlhu prestavku, to si neviem celkom predstavit ale snad tie 2 mesiace rekonvalescenie rychlo ubehnu