Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

ano daj nove fotky belinka, to by bolo super, strasne malo bab tam ma fotky po dlhsom case, po roku uz musia byt super

bellinka

neviem len tak ja som velmi spokojna s terajsimi prsiami mam ich krasnee urobene nemam najmensi problem , len su mi male , ja som chcela uz predtym bomby a doktor mi povedal ze budu extremne velke a tak mi nechcel dat viac , ja som uz vtedy chcela max. a ten priestor tam este mam na zvecsenie :)) len poznam evku cifrovu a ona ma krasne prsia a tak chcem ist kuk k panovi doktorovi cervenovi , len tak nezavisla konzultacia mozno keby sme sa dohodli tak sup idem k nemu , predtym som uz bola (myslim pred rokom ) u 4 roch doktorov a ziaden mi nesadol a nechceli mi spravit velke prsia , v kosiciach s tym nemali problem a spravili mi to krasne za co im z celeho srdca dakujem :)))

Nelina27

belinka, kukla som na teba, takze deti uz mas a poriadne prska tiez:-) si stihla, neviem ci by tie vacsie nevyzerali velmi neprirodzene na tebe, ale ak to ty citis inak... hlavne nech si ty spokojna:-)

bellinka

jasne mam dieta a druhe neplanujem a celkom by som aj brala vecsie prsia vobec tie moje niee su obrovitanske teraz ked sa uz po roku usadili tak ani nevnimam ze mam silikonove prsia :))) tak by som tam chcela pridat :)))

Veronika 86

Bellinka,

smiem sa spytat, preco si sa teraz rozhodla ist niekde inde na dalsiu opku a nie do KE kde si bola operovana? Nejaky konkretny dovod?
Dakujem :)