Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

flow
tak tak. ja som svoje mala vzdy vacsie, vlastne uz od nejakych 13 rokov, takze ja to beriem cislo hore dole

martinka54

baby ked sme pri tych mieram. ja mam 173cm a mam 405 VP a tiez sa mi nezdaju nejake extra velke a to nosim 75E. dokonca ked mam mikinu, priprada mi to ako keby som mala take slabe dvojky :-)

Veronika 86

flow
no to je pravda, ja mam len 162cm, 48kg, 70cm pod prsiami, tak Dr. vie preco mi navrhol len 330ml vysoky profil :) Fakt zalezi od postavy...

maria1113

maxim3113, jedna baba, čo bola minulý týždeň so mnou na opke mi hovorila, že má zapálené hrdlo a zoperovali ju. Daj sa čím skôr do poriadku, aby si dobre zvládla pooperačnú starostlivosť.

maxim3113

adelaide
no a co na to vravia u dr.cervena?? na takyto vyrus?? ono by to malo za dake dva dni prejst a opka je v stredu buduci tyzden to by som mala uz byt fit tak by to nemal byt nejaky problem ci??

Flow333

Bellinka a dievčatá

ja mám tiež 460ml a pritom vôbec nevnimam prsia ako ooobrovske. Na niekom môže neprirodzene vyzerať aj 300. Viete dievčatá nepozerajte na nas, že sa nám mali. Pre mna ani pre bellinku ta veľkosť ktorú mame nie je zďaleka maximum. Tak preto hovorím, že niekto kto je omnoho menší a dá si 400, má plny hrudnik, prsia pri sebe, ešte aj trcia do strán. Čo sa mne nepodarí ani s pushupkou. Tak preto spekulujeme. Tiež chcem plnsi dekolt. Keď na seba pozriem komplexne tak mám pocit, že vooobec to nie sú bomby. To len to číslo 460 znie tak velko. Ale keď má 165 cm baba napr 410 ke to o pól deci rozdiel čo je nič ale na postavach je 10cm veľa. Mam175

snickerska

maria1113 dakujem za info ...super cena ,ja idem 11,2 na konzultaciu k červenovi do banskej aj s korki.chcela by som 450ml ale aj 400ml by stačilo eurosilikon cez pazuchu vysoky profil.tak som v očakavany čo mi navrhne ..a hlavne kedy ma vzoperuje.

Veronika 86

Bellinka:
Ja idem do Chirmedu, tam kde si bola ty..ja si davam 330ml, to je totiz max, ktr. mi Dr.odporucil, viac,ze sa neda, kvoli mojim rozmerom..