Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

AHOJ DIEVCATA..
mimuska tebe drzim palce neboj vsetko dopadne super uvidis.
maria prave som si umyla vlasy..to je pocit.
maxim mas este tyzden cas to sa stihnes dat dokopy..asi je to aj nejaky stres..ja som mala 2 dni pred operaciou taky stav ze rano hlieny...a v den operacie ok. neviem. asi nas telo skusa, robi si srandu alebo co.Tak bojuj.

dievcata neviem kto to ma nastudovane, (barborka mozno ty ?)..ja som sa to aj zabudla spytat pana doktora, aky je rozdiel technicky ked sa vklada pod pazuchu a ked zospodu...spod pazuchy sa neporusi ten sval..a zospodu ano? fakt neviem. a zaludok na to nemam aby som pozerala video. zaujima ma to,lebo som necakala ze si budem tie prsia takto od zaciatku cele citit..uuzasné.jedine strpnuty mam lavy triceps..celu tu pazu...ale prsia..jak moje.
nelina len cvic. mne teda chyba do super formy daleko na pohlad..ale na pocit mam to telo silnejsie.budes rychlo fit.

mimuska 85

ahoj maria dakujem velmi pekne,tak snad to dobre dopadne,musim myslieť pozitivne :-) aj ked sa trosku bojim...potom ti dam hned vediet...

maria1113

ahoj mimuska, ak rýchlo to všetko letí, tak zajtra je tvoj deň, už si pobalená? Budem ti držať palčeky a myslieť na teba. Hlavne nech to dobre dopadne, aby si sa mohla tešiť z nových prsiek.

bellinka

flow333:

tak tak ako hovoris takisto mam 175 cm a pod prsiami 75cm , a tak ako aj martinka hovorila tak pod trickom jak keby som mala take dvojecky , takze preto by som si chcela dat vymenit implantaty za vecsie :)))flow uz nad tym vazne rozmyslam a isla by som uz teraz na konzultacku a je m jedno kolko budem cakat isla by som na zvecsenie :)))

si sa

lubs
no mne povedal ze 260 stredny alebo 300 vysoky. a stale tiez rozmyslam aby neboli moc velke a ani moc male.uvidime.mne povedal ze to budu take mensie dvojky.vyskusa najprv tie 300ml a potom uvidi.

a teraz este zacinam aj kaslat.a citim ze mam horucku.super a zajtra mam ist na interne vysetrenie.dufam, ze to vylezim do 14,lebo tyzden pre opkou sa nesmu brat ziadne lieky aspirin a tak..

adeleide
super, uz to mas za sebou a super to zvladas.tesim sa s tebou.