Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

baby akurat som si citala ako ste ma vyprevadzali na opku minuly rok a co bolo potom, tak som sa nasmiala, ked som si spomenula na vsetko co som popisala :-))))
a buduci tyzden pisem opat.

maria1113

adelaide, aj ty si bola celá mastná z narkózy na druhý deň? Lebo ja hej, ale už je to v pohode. Ja som si tiež umyla vlasy tak na tretí deň po opke. To je super pocit mať také prsia, že? Ja som sa s nimi hneď zžila, od začiatku. Už sa teším, kedy si budem môcť oprať tú podprdu, lebo už mi je to nepríjemné, taká spotenina, už smrdím sama sebe, aj napriek tomu, že sa utieram obrúskami. Vo štvrtok idem na štichy, tak sa spýtam doktora, či si ju už môžem oprať.

si sa

mimuska 85
budeme na teba mysliet.Neboj ani sa nenazdas a uz sa len zobudis s krasnymi prsiami.drz sa...a ku komu ides.