Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

topuska
kamoska ma urobene prsia u gubu a mala problemy s nimi , takze by som ja osobne k nemu nesla a tym ta nechcem odradzat :)

bellinka

ja som mala pred op strasneeee placky po kojeni , pod prsiami mam 75 a cez som mala 81cm takze moje prsia mali tych 6cm a teraz maju laicky povedane 15cm ...

topuska

caute baby. mam otazocku, vcera som napisala mail mudr. cervenovi aby som si dohodla konzultaciu, ale neviem ci by nebolo lepsie tam zavolat...
a este sa chcem spytat ako rychlo mi da asi termin na konzultaciu a potom na opku, lebo viem ze je dost vytazeny...

(ma niekto skusenost s dr. Gubom z ULK?)

topuska

caute baby. mam otazocku, vcera som napisala mail mudr. cervenovi aby som si dohodla konzultaciu, ale neviem ci by nebolo lepsie tam zavolat...
a este sa chcem spytat ako rychlo mi da asi termin na konzultaciu a potom na opku, lebo viem ze je dost vytazeny...

(ma niekto skusenost s dr. Gubom z ULK?)

adelaide

bellinka to fakt? na fotke sa to vobec nezda! svedcia ti . a pod prsiami kolko? dokonca ani zo zakladu sa nezda ze si mala 81.

bellinka

baby taj ja som mala pred op cez prsia 81cm a teraz mam 90cm a to mam 450ml okruhle implantaty , takze nic moc :(

adelaide

a merala som 88..89? plus minus
ale aj doktor hovoril ze ano logicky ma so 400vkami pribudnut 10cm,ale nie kazdemu to spravi, zalezi ako tie tkaniva povolia.

adelaide

maria aj ja som bola mastna.
miery mam teraz 99 cez...ale tiez len potichu dufam ze to tak zostane, ale hm..ta podprda je urcite pol centi..cize nech aspon 97 su..uvidime. a co hovori muz? moj este nevidel.
a pocit? skvely- skvely-skvelyyyyyy
a vyzera to takk ze tu naladu budem mat vylepsenu dlhodobo...:o))))) aj ked zivotne hodnoty a naozaj "dolezite" veci su ine, toto je pecka.

maria1113

ja som mala predtým 89cm a teraz mám 100cm, ale to ešte určite trochu odpuchne.
Adelaide,ty si sa merala koľko máš teraz cez? Ja som doniesla mužovi meter, nech mi zmeria a mám 100cm, je to rozdiel oproti tomu, čo som mala , ale je to tak rovnomerne rozliate, len aby sa pekne usadili. Odspodu sú už mäkké,len zvrchu sú tvrdšie. Ty ako, skúšaš si ich?