Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, mužovi sa zdajú aj dosť veľké, to vieš, je to rozdiel oproti tomu, čo som tam mala, teraz sú ešte aj opuchnuté a potvrdé a tak stoja, ale páčia sa mu. Pre mňa by veru mohli zostať také , aké sú teraz

Flow333

Adelaide
a implantat má profil vysoký 5,4cm. Čiže len to je 10,8. Plus moje nič. Minimálne 11cm som ratala a prd:-)

topuska

ilaria
tak som tam volala prave, je to fakt lepsie ako mail. konzultacia 25. marca. No co uz, aj moja zubarka berie objednavky 2-3 mesiace dopredu... :D

ilaria

ahoj topuska, momentalne objednavaju konzultacie na marec, april a op na september. Ja som tam volala minuly tyzden, je lepsie tam priamo zavolat.