Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

adelaide
dobre si to opisala s tym porodom, toto je prechadzka ruzovou zahradou aj ja som si to povedala. ja sice normalny porod nepoznam iba cisarsky, ale poviem ti, ze mi stacilo. dost neprijemny zazitok :-)

Cheri39

bellinka, číslo je: 048/4399156, ak nechceš potom dlho čakať na opku, povedz, nech si ťa poznačia, ak by sa niečo uvoľnilo, ja som takto išla behom 3 týždňov...

adelaide, z tvojich riadkov sála taká eufória, až mám podozrenie, či ti niečo nenamixovali do narkózy :-),
tuším ešte malachi to podobne bezproblémovo prežívala... inak ani ja som nemusela nič od bolesti užívať od 1. dňa, ale až také ako u teba to nebolo, si ako ten zajko-energizer...daj vedieť, aký mal muž komentár, keď si mu predstavila nové "prednosti"...
môj je veľmi spokojný, hovoril, že najskôr boli také gumené, ale teraz zmäkli a sú super aj na omak :-)

adelaide

flow dobre ze "plus moje nic"..ty si tam nieco aj mala.
no co toto. tak nakaz tkanivam nech este povolia.:o) a ty kolko pod? cize aky je rozdiel medzi pod a cez?

adelaide

belinka verim ze sa ti mali 15cm, ja mam pod 79 a cez 99 a zelaaam si aby to tak zostalo.a to mam 400 a nulovy zaklad. ako je to mozne vsetko?
aquamarine dakujem

maria no super. som zvedava co povie ten moj na ne.

baby ja som dnes 4ty den po, ale to sa neda porovnat s 5timi dnami po prvom porode, ked sa prsia nalievaju mliekom a su cele ubolene a este ani sediet nemozes lebo mas zosity cely spodok a rozidene asi aj tie panvove kosti. boli ta cely clovek.a este mas aj poporodnu depku. :o)
takze zasluzile matky teste sa, bude to pohoda. a bezdetne nechcem vyplasit, majte deticky, to je zas ina radost.

aquamarine

adelaide uz mas po??
gratulujeeeeeeeeeeeeeeeem:)))))))
mne sa to stale preklada kvoli blbym znamienkam takze najskor v maji:/co uz vydrzim snad

Veronika 86

Dakujem :)
Ja uz ani neviem preco to vsetko tolko studujem, aj tak to bude na kazdej zene inac vyzerat :)Len nechcem, aby sa mi malilo :)