Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

mimuska myslim ze hovorim za vsetky cakatelky, drzime ti palce a tisko zavidime ;-) samozrejme len v dombrom! Drz sa!

mimuska 85

jaj adelaide ako vam zavidim...ale v dobrom :-) už nech to je za mnou...ja mam dva porody za sebou...tak dufam že vsetko bude ok

zajacik_006

Adelaide
no tak super už aj ty máš prská! Gratulujem a som rada,že to tak statočne
zvládaš.

Mimuška
no a tebe zajtra držím palce a aby si to tiež tak super zvládala ako Mária a Adelaide a tiež bez bolesti. No a zajtra budeš daľšia v klube prsatíc.

adelaide

cheriiii ahoj. pocuvaj asi namixovali. ved anesteziolog chodil po izbach a u nas sa pristavil co sa tam smejeme. A potom nam isiel napisat par teplych slov do tej prepustacej spravy. :o) Ale neda sa to citat, typicke doktorske pismo ! :o)))
vies co moja no stastna som. necakala som ze to bude taketo fajn. prosim ta ked budes mat chvilku hod mi mail na adelaide812@gmail.com

martinka cisarak...uf. to verim. 2 tyzdne si bola mimo co

Cheri39

adelaide, nie som si 100% istá, ale pri prístupe zdola treba tuším prerezať ten sval, aby tam vedeli vtrepať ten implantát, pri reze cez pazuchu sa nenarezáva.../bez záruky/