Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

Nela ak planujes tehotenstvo v dohladnom case tak by som radsej pockala, v tehotenstve sa ti zväcsia prsia a natiahne koza, budes mat potom take ovisnutejsie, zalezi na genoch mozno viac mozno menej. Zaruku ti na to urcite neda ziadny doktor, s tym musis ratat.

Nela111

Taka prakticka otazka, ci nahodou neviete - Ked si dam silikony, a potom po tehotenstve (povedzme do 3 rokov) sa mi prsia zmenia a bude potrebna reopka, tak to mi uz doktor neurobi vramci "zaruky", ze? Alebo mohol by? :-o))

Nela111

Neviem uz ktora ste sa to pytali a ci niekto odpovedal (ale aj mna by to zaujimalo) - aky je teda "technicky" rozdiel pri pristupe spod prsnika a cez pazuchu, ak to ide pod sval? Ten sval sa tak ci tak musi narezat, ci nie??

Nela111

adelaide - to asi preto tak super zvladas opku, ze uz si si svoje vytrpela pri porodoch, hihi.. a si nejako zvlast odolna! Tak to ja asi radsej pockam na tehotenstva, a az potom prsia.. :-)))))

mimuska - drz sa, urcite vsetko dobre dopadne! :-)

bellinka - mne sa tvoje rozhodne nezdaju male! :-o

martinka54

adelaide
to, ze som sa nevedela vytrepat s postele nato som si zvykla celkom, ale ten priebeh porodu bol otrasny.kedze sa to robi v spinaly pri plnom vedomi, horor. ja som este pol roka nadavala, ze nikdy viac a po prsiach som si povedala, kedykolvek :-)

Flow333

Maxim3113
som spokojná. Nie sú tvrdé. Normálne pekne zmakli.
Adelaide
pod mám 77. Cez 93,5 čiže taký rozdiel.
Aquamarine
keď nasetrim. Určite zväčším. :-)