Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

aquamarine

baby aky mate nazor na prsia e.cifrovej?dneska a vcera som pozerala bez servitky a akosi mi tie jej obrovske prsia nejdu k tej utlej postave,nechcela by som tak dopadnut://ale naopak pacili sa mi prsia tej kocky co bude mat zajtra prezentovat broskyne zo ,,severojuznej Australie,, tie mala pekneee....neviem jak sa vola,neviete ci ma silikony??dik:)

Nelina27

ej dievcata, ale ste toho popisali dnes:-)
v prvom rade Mimuska, drzim palce a zajtra na teba vsetky myslime, potom sa ozvi ako sa ti bude dat
aj mna by to zaujimalo ako je to s tymi rezmi pod pazuchou a pod prsnikom, ale podla mna sa musi sval narezat aj tak aj tak, ved ako inak by implantat vlozili pod? inak mne doktor povedal ze cez pazuchu mi vlozi aj ten anatom ak chcem, ale ze spod prsnika sa mu bude lepsie vkladat a budu viac pri sebe, tak neviem , tak dajako:-)
co sa tyka tych velkosti implantatov, jasne ze to zavisi od typu postavy, od vysky a v neposlednom rade aj od vkusu dotycnej osoby... ale myslim ze celkovo my na SK, sme este daleko od toho, ake bomby si davaju robit napr. americanky:-) ktore im casto vobec nekoresponduju s postavou

korki

ahojte babule...

tak adelaide, ako citam, super to zvladas... to bude asi tymi troma porodmi. aj ja dufam, ze to takto zvladam a na tvoje odporucanie zacnem viac makat, posilovat, aby som bola po opke rychlo fit. i kde neviem, kedy to bude, ale to je jedno... hlavne, ze uz som na zozname cakateliek...

mimuska, zajtra na teba myslim!!! drz sa... pekne si pospi a snivaj sen o prsiach a ked sa zobudis, tak ich budes mat... xixi...

danka 0

Torok 1
ty si bola včera na vybratí stehov? Či v sobotu? Ak si spominala že si si ich v sobotu prvy krat videla? :-). Ja len že či by sa dala konzultacia spraviť aj v sobotu ak si nahodou bola v sobotu za nim a ružinove?

ilaria

poculi ste uz niektora ze rez pod pazuchou je pomerne nebezpecny? V Nemecku to vobec neodporucaju ze sa tym moze narusit potna zlaza a tym sa zena bude citit ako v prechode... ale mozno to hovoria len preto ze sa to boja sami robit!? Nehovorili ste o tom niekto so svojim doktorom?