Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide ahoj, tak ako pokračuješ? Mne bolo včera akosi blbo, ľavý prsník ma pobolieva zboku, tak som väčšinou ležala. Ty nemáš v jednom prsku väčší tlak ako v druhom? Zajtra idem na štichy.

adelaide

aquamarine ja podprdu este ani jednu, mam len 4 dni po operacii, podprdy budem nakupovat az ked dostanem pokyn od doktora. ved netusim ani cislo.len odhadom.
no ja si ich teraz studujem a napravam podprdu,a snazim sa vyrovnavat miernu asymetriu.
dufam ze to bude pekne.
mam strpnutu lavu pažu, a teraz mi tam tak fajn mravenčí. to je v pohode? asi je.

Nelina27

ilaria, ten clanok je super
tie cifrovej prsia su na tej fotke krasne ale nie na vsetkych sa mi pacia, tiez sa mi zdaju velke k jej typu postavy, chuducka je, ale ked sa tym zivi, co uz:-)

Nela111

ilaria
no ved, to tehotenstvo.. Ja nad tym stale premyslam, ze sa na opku vykaslem teraz, a az po detoch si dam, resp. aspon po prvom. Ale ked potom vidim tie krasne urobene prska a hlavne tu SPOKOJNOST (vacsiny) bab, tak sa mi nechce cakat 3-4 roky.. :-// Fakt neviem.

Adelaide
Daj potom vediet co urobi kojenie so silikonovymi prskami tvojej kamosky. Som zvedava, i ked urcite je to individualne..

A k tomu rezu cez pazuchu - ja som niekde pocula, ze sa pri tom mozu poskodit lymfaticke uzliny. Samozrejme pri skusenom chirurgovi by sa to nemalo stat, ale clovek nevie, kedy motyka vystreli. Tazko povedat co je lepsie urobit, ak zena mysli aj na svoju "bezpecnost", co sa tyka ciste zdravia. Pri reze spod prsnika ma vraj chirurg ovela lepsi anatomicky prehlad. (Hmm, i ked na plochsich hrudiach je samozrejme krajsie, ked su tie jazvy schovane pod pazuchou..)

Nela111

k tej Cifrovej - mne sa jej prsia nepacia. Teda, aby som sa spravne vyjadrila, su pekne urobene, ale na moj vkus OBROVSKEEE. Lebo ked ich ma take velkanske bez podprdy, tak potom s podprsenkou vyzeraju ako?!? ..a este na jej chuducku postavu.. Ved som aj niekde citala rozhovor s nou (tusim v nejakom panskom magazine), kde hovorila, ze si musi podprsenky kupovat v zahranici, lebo na Slovensku nevie take cislo zohnat (obvod pod maly, ale kosiky velkanske).

aquamarine

adelaide
no ved hej len zase vies ze na fotkach profi jej ich mozno aj poupravuju trosku..
mne sa tiez pacili ale teraz sa mi viac lubia prsia tej druhej blondavej:D
a ty teda ako?aky je to pocit byt prsatica???:))))uz si si isto nakupila podprdy vo velkom:D

adelaide

aquamarine presne som sa chcela vyjadrit !!
aj ja som dnes pozerala bez servitky. Ked je naha ma ich krasne ale asi si fukla nejaku super-push upku do tej relacie..podla mna ich nema az take obrovske. Len si to sama spravila ten efekt. Ale riadne bomby, na mna az moc.

adelaide

flow tak len 93 ,5 ? to je vrchol :o)
ale chapem. na pohlad ale urcite male nie su.

baby ano bude to asi tym ze som v jednom kole s tymi detmi..porody kojenia bez prestavky...ale dnes som si uvedomila ze sa musim asi fakt krotit, aby sa mi to nejak nevypomstilo..(?)...Mna to len svrbi, uz si ich ohmatavam , napravam v podprde , dufam ze dobre..aby boli rovnake...Lenkea tie tvoje ani nikdy neboli opuchnute ? Dnes som pozterala tie tvoje fotky..Hned na 10ty boli take pekne..rovnake...
BABY - kolko to vlastne odpuchne? Sledovali ste sa ze viete?
ale to cvicenie je urcite PLUS. cvicte. budete krajsie, zdrvasie.
Urcite sa spytam na tu techniku rezu, tiez ma to zaujima.

No pocula som nieco ze je nebezpecny ten rez pazuchou, ale prd sa tomu rozumiem, tak ked dr. hovori ze je to najlepsi pristup, bezpecny a este k tomu aj jeho oblubeny tak tomu verim.
Nie ju niekto mudrejsi?

Nela -moja kamoska ma 2 roky silikony a ide teraz rodit. Som zvedava co jej to spravi.
Moj otec sa ma tiez pyta ci s nimi budem vediet kojit ŠTVRTÉÉ dieťa...ale to su blbe vtipky. Teda pre mna. Tu je deti habakuk.