Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

ahoj milena, tesime sa na fotky:-) napis nam aj kto ta operoval a ake si mala miery, pre porovnanie, ja idem tiez na anatomy 370 ml tak som zvedava, presne o 2 mesiace mam termin, mne sa uz s tym aj sniva, ktovie ci sa daco neuvolni skor aj v PK, dnes tusim zavolam sestricke
maxim, tak to je neprijemne, ako na potvoru akurat pred opkou angina... no daj sa dokopy a uvidis ze sa najde pre teba co najskor nahradny termin, drzim palce

ilaria

implantaty mozu vybrat tym istym rezom tak je to jedno ci je to uz zahojene alebo nie. Mozu ich vybrat kedykolvek, takisto v pripade komplikacii sa vyberaju co najskor. Co na to jej doktor?

torok1

ja spokojna som, kamoska nie je. Chce to von a nevieme ze kedy by teoreticky to mohla vybrat. Ci je to lepsie hned teraz alebo az kym sa rany zahoja. Nevies?

milena59

cayman
hej ja som si to tu len tak citala ale rozhodla som sa dat aj fotky, vsak viem ako som to pred opkou studovala. Mam anatomy 360, rez pod prsom. Som nad mieru spokojna. A tiez cakam kym zhodim tu kazajku:) skoda ale ze par veci mi bude asi malych....

maxim3113

adelaide
tak mam smolu mam totizto anginu a musim mat min.2 tyzdne pauzu opku som uz mala mat buducu stredu ide ma porazit vsetko vybavene aj implantaty su uz v novamede a teraz ?? uz len cakat kedy sa uvolni nejaky termin lebo maju vsetko obsadene

cayman

milena
teba tu 1x vidim. a u koho si bola a ake implantaty si si dala? ja som tiez presne 3 tyzdne od opky a 2 dni :)))
neviem ako vydrzim este dalsie 3tyz.,ked si uz budem moct kupit normalnu podrsenku - teda dufam

milena59

ahojte dievcata, davam do galerky nejake fotky. Som 3.tyzden po opke a pre vsetky co to zvazujete urcite odporucam :). Sice to bolelo ale teraz som happy :).
S tym kojenim, hmm ja radim asi az po detoch si to davat robit, prsia sa dost nalievaju. Pozrite sa ake mi ostali po kojeni!!! A to som mala dvojky