Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

Flow,
ďakujem..to či to bude bezplatné sa dozviem až zajtra, ale v kútiku duše dúfam, že ááno. Určite do toho pôjdem, nech ich mám také pekné, ako veľa prsatic odtialto:-))))
inak chcela by som sa spýtať, bol odtialto niekto na reopku v lokálnej anestéze?

Flow333

Mondan
drzim palce nech to nie je nic vazne. A ked ti to bezplatne zreoperuje nevahaj. Budes ich mat potom uplne uzasne

mondan

Ahojte,
tak už môžem konečne napísať, že zajtra idem na to vyšetrenie, k dr. Trškovi. Na jednej strane mám strach a na druhej sa hroozne teším, že budem vedieť čo sa to vlastne s tými mojími prsami deje..Len dúfam, že nič vážne to nebude. Najviac ma štve, že ak by som aj išla na reopku, tak nemám tu retropodprdu, lebo som ju pri sťahovaní vyhodila, ja blbá.. Tak mi držte prsty a ja sa potom ozvem ako mi to všetko dopadlo..
torok1
prečo ich chce von? Predpokladám, že ich ešte nemá dlho, keď ma čerstvé jazvy. Ak to nieje zo zdravotného hľadiska, tak potom to nechápem, asi si mala nechať dlhší čas na rozmyslenie či ich chce, alebo nie, a až potom ísť pod nôž..

zuzkas

maxim aj ja som išla na skorší termín.sestrička mi volala necelý mesiac pred tým termínom.kamoška šla tiež na skorší termín,tej volali 3 dní pred opku.ak by si nestíhala predoperačné doma,tak v novamede by ti urobili za hotové.maria aj ja som mala v jednom prsku väčšie bolesti a pichanie.dokonca ešte aj teraz ma v pravom prse sem-tam akoby zaštípe,alebo pichne,ale málokedy.

xexenka

maxim3113

myslim ze problem s predoperacnymi nebudes mat. ja som sla tiez na skorsi termin, od konzult som sla mesiac. a volala mi sestricka vo stvrtok, ci pojdem v pond, tak som to brala. a predop.mi robili v novamede rano v pond pred opkou. takze to bolo vse v pohodke.

maxim3113

cheri 39
ahoj ty si cakala na nejaky rychly termin vsak?? po konzultacii si sla hned o tri tyzdne ci ako?? mne sa musi termin posunut opku som mala mat buducu stredu ale mam anginu a sestricka vravela ze ked sa nieco uvolni tak mi bude volat ... aj tebe vravela ze sa urcite nieco skoro uvolni??a kolko predtym ti zavolala?? aby som si este stihla spravit predoperacne...

milena59

nelina
no ja som bola velmi velmi plocha po kojeni mi nic neostalo takze ... vsak uvidis foto. Mala som podprsiami 75 a na prsiach 75cm :)

maxim3113

nelina 27
no ved dufam aj ja sestricka vravela ze tak ako som ochorela ja moze ochoriet niekto iny ale to nie je istota pre mna ze niekto vypadne uz len dufat ze to nebude dlho trvat..a predoperacne zase od znova vybavovat to ako naschval

si sa

torok
a kto ju operoval?ma nejaky zapal,ze to musi ist von.to mi je fakt luto,ale ked je nespokojna mala by zavolat dr a spytat sa.