Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bru

Ahojte kočky včera som bola po týždni na kontrole, prská sú ešte opuchnuté ale s veľkosťou som spokojná 360 ml, v tej podprsenke vyzerali omnoho menšie ako v skutočnosti keď mi doktor všetko po odlepoval, prská už ani nebolia ale chrbát strašne,
Chcela som sa vás spýtať čím ste si natierali jazvy aby zostali čo najmäkšie?????

milena59

Nelinka
tak v Snope Dr. Trska, ja som s jeho pristupom aj pracou velmi spokojna. Foto som dala, len mi Evka odpisala ze to tam nahodi az zajtra

martinka54

cayman
tak to ked este rozbiju, kaslat na to, ze su neschopny, ale ked uz vymenia a urcia mi taku diagnozu, tak to je uz trosku moc a potom ver niekomu kto ta bude uspavat, ze ti tam neda volaco navyse

cayman

martinka ja som bola tiez v Snope a musela som ist 2xna krv, lebo rozbili moju skumavku. najprv som si myslela, ze si robia srandu, zatial som toho bola svedkom iba v Panelaku, ale nerobili :)

martinka54

mondan
som zvedava ako dopadnes. keby ta opravoval v ten den co mna :-)

no vidis co sa stava v tom nasom lekarskom svete, ale mne sa musi stale. predtym mi zase vymenili krvnu skupinu, teraz ze mam leukemiu. to je v prdeli

mondan

všetkým díki za podporu...
danka 0,
áno idem do Ružinovskej, ale či je dr. pondelky v Snope to ti povedať neviem. Ale keď to beriem, že ja som bola na opke v pondelok v Snope, tak pravdepodobne tam býva pondelky..
martinka54,
tak to je až neuveriteľné. Ani si nechcem predstaviť ako ti muselo byť keď ti oznámili že máš rakovinu..a ten chudák čo ju má, tak bude dvojnásobne šokovaný.Nezávidím...
No nič ja vyrážam, tak zatííím..

Nelina27

Milenka kto ti robil prsia a kolko ml ti davali? Poslala si fotecky do galerky?

cifrova ma tie pery neprirodzene, evidentne to prehnala, no a lekar jej asi spravi co chce podla zelania, co uz s nou:-)

neviete ako dopadla mimuska dnes?

kylie tusim pisala ze ten aquamid uz ma v tych perach ale este si chce raz davat, ak sa dobre pamatam...

xexenka

barbora10

tak fajn, aby som zbytocne nespekulovala+nestresovala :)
nevies daco o poklese prsniku pri impl.pod svalom?ci je to vobec mozne?bojim sa, viem ze pri vacsich impl.je to skor mozne, ale nerada by som to mala v mojom pripade...