Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria: ano mam ich take naliate rano..ale nic tragicke..2 dni po opke bolo najhorsie. ja ale nemam ani moc normalne rano..vstavam asi 2-3x za noc...pripadne sa presuvam s perinou za niekym placucim tak aj zabudnem ze treba opatrne ked ma vystreli v noci z postele.
Ja som prepnuta v rezime "vzdy pripraveny"..zevraj aj po narkoze som sa hned caaapala do postele z voziku, a nie moc opatrne ako kazali.som zmagorena z deti.

nebj ilaria: 2 mesiace po budes urcite uz uplne ok !! preco by nie.

ilaria

adelaide no uz som si pomaly zvykla, jazdim sama s dcerkou 800km, ale autobusom v noci by to tiez nebola vyhra. Uz mi zostava len dufat ze priatel dostane volno a bude soferovat on. Uz ste tak niektora cestovala po opke? Normalne ja niesom precitlivela, bolest zvladam v pohode ale jeden nikdy nevie...

adelaide

a maria: Ozaj muz ma zbadal v mikine a pyta sa KDE SU ? a videl a dotkol sa ich len letmo, a povedal ze su ako GUMENE MEDVEDIKY : DDD

adelaide

maria isla som len 13 km...preto som si trufla..z BA do BB je to 200 cize uvidim.(ale laka ma to ist samu..prespala by som u kamosky a bolo by vyberanie stehov+žurka v jednom)
a Ilaria..fuuha no 800km to je dost divocina ne ? aj bez cerstvych silikonov. budes na to uplne sama?

xexenka tak super. no asi maju byt take makke asi je to dobre..a kolko si pribrala?

maria aj ja sa desim prirodzenych prs v predklone hehehe :DDDD teda mojich povodnych urcite. a ta podprda..ja som ju uz stiahla aj hore na ramenach na najmensie...hm.

lenkea dik za odpoved, no jasne, uplne si to vystihla, nejdem sa ja studovat kazdy centimeter, a je to velmi skoro sudit.

lenkea

adelaide odpuchli dost, teda podprsenku mam stale 70C, ale menia tvar, usadzaju sa, aj by som poslala foto po 7 tyzdoch, ale strajkuje mi pc, takze urcite poslem ked odstranim zavadu :-)inak obcas ked sa pozorujem tak vidim, ze jedno prsko mam polozene trochu nizsie, ale potom zase nie... ja nevieem, pockam do 3 mesiacov, ako sa usadia...nestresujem, su super a ak bude aj jemna odchylka, tak mi to vobec neprekaza... mam pekne prska, moje sebavedomie rapidne stuplo,citim sa sexi a o to islo!

barbora10

xexenka

je to normalne,ze v predklone citis iba svoj ciculik,lebo tym,ze su implantaty pod svalom,tak ten implantat drzia,ja to tak tiez citim.

a k tej cifrovej tolko,ze prsia ma krasne tvarovo,a to ze su uz na niekoho prilis velke je vec vkusu,niekomu sa proste take velke prsia nepacia,mne hej:)a to ze ma usta ako kacer,tak to si moze za to sama,neviem co sa im na tom paci,lebo to vyzera fakt otrasne a nikdy by som si to ja osobne nedala.ale zatial aj tak vyhrava silvia kucharenko:)))a ta co vari dnes,inteligentna slecna jarova,tak ta ma hubu tiez grc!ale tak maju co chcu:)

danka 0

Mondan takže zajtra ideš na kontrolu? Môžem sa opýtať to ideš do Ružinova za nim? Ja mam v tom trochu zmätok on je v Šnope iba pondelky? Dik

Cheri39

maxim3113, mne volala sestrička asi 2 týždne pred termínom, ale to je rôzne, s nami bola v PK jedna baba, ktorá mala na všetky vybavovačky nejaké tri dni...
držím palce, nech ti to vyjde, aby si dlho nečakala...