Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

bellinka, preco v BB len robi konzultacky? ja totiz byvam PK, nechcem cestovat do BB :(( chcela som mu volat v pondelok

bellinka

no a ja som sa prave objednala na konzultacku k dr.cervenovi a dali mi termin na 1.4.2011 , a robi konzultacky len v bb :(( a zevraj koho bude operovat v pezinku si urcuje lekar sam podla toho aku narocnu ma operaciu a tam robi len nekomplikovane operacie :)))

maxim3113

baby juchu tak mi sestricka volala ze teda maju termin na 7.3. ale ak sa nahodou este skor nieco uvolni tak mi bude volat ...dufam ze to tento krat vyjde

si sa

mondan
neboj sa,urcite Ti to bude riesit ako reklamaciu.no mal by......je to vela penazi...drz sa a potom napis ako si dopadla.

nechapem,preco si taka mlada baba ako Cifrova dava botoxy alebo aquamid.ved to este vobec nepotrebuje.teraz vyzera neprirodzene.nepoviem, keby bola starsia ok ale toto fakt prehnala.vyzera fakt ako klaun.ale je to jej vec

bru

maria 1113,
ja som si včera konečne preprala podprsenku, rýchlo vysušila a dala na seba,za dva týždne idem na kontrolu do vtedy mám mať tú podprsenku, dnes sa môžem už aj osprchovať....