Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milena59

ahoj,
ja som krpec 160cm a 54kg a mam anatomy ale som trosku ritata takze mam take akurat prsa, keby som mala mensi zadok, urcite by som chcela este mensie

xexenka

adelaide

ved hej, nech su makke, len nech nepadnu :)
a s tou vahou, kedze pripocitam kilecko za prsia, tak pak dake 3-4kg som mohla pribrat. a to kvoli pohybu, radsej som sa setrila, aby sa mi dako neposunuli abo sa daco s nimi nestalo. ale ted uz cvicim, tak sa to hadam vrati :) len dufam, ze to prsia neovplyvni.

adelaide

bellinka ty mas takuto podporu v priatelovi? no tak to je super, smelo do toho.
no to je v poriadku ze jej robil pery cerven, asi to tak chcela, neviem ake to mala predtym,ale teraz to nie je velmi prirodzene. ako sa to vlastne robi, v lokalnej? aj ta kylie odtialto to chcela.

bellinka

ja sa poznam s cifrovou odkedy chodi s mojim kamosom , rozpravala som sa s nou a prsia aj pery ma robene u cervena, a v perach ma aquamid a nie botox a botox sa nedava do pier !!! ale okolo pier na vrasky , do pier sa inak dava kys.hyaluronova, ale evka ma aquamid , je to nevstrebatelna latka , rozpravala som sa s nou o tom a vrelo ma odporucila k cervenovi , takze preto chcem ist kuk na konzultaciu k cervenovi :))) a priatel sa tieeez tessiii ze chcem ist este na zvecsenie mi sa tesime obidvajaaaaaaa :))

cayman

bellinka a to odkial vies? pretoze ja si pamatam clanok ako si davala botox v IEM u nejakej zeny, tak ho moze mat aj v perach.
ale to si iba myslim. povedal ti to Cerven?

silviklh

hlavne že hovorila,že umelé má len prsia :D
aj tak som tomu neverila.neznášam tie jej vypleštené oči,vyzerá zvláštne :D