Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

bellinka, ved ja tiez, nemam problem kedykolvek
a preco ides znova na OP?

jejda aj stehy vyberat sa chodi do BB, inak ja so myslela ze tie jazvy lepia, kamoska ich ma zlepene....

zuzkas

belinka ja som zo šale a tiež som bola na konzultačke,na opke a ešte aj na vyberaní stehov v bb,len na 6týždňovej kontrole som bola v pk.

bellinka

ked mne sa nechce ist autom , predtym som bola v ke a to som isla letecky , to bolo super lebo som tam bola za 45minut :))

bellinka

neboj to zvladne vsetko ja uz to mam raz za sebou takze viem o com hovorim a urcite je bojovnica a za tu radost to neskutocne stojji ale tak mohlo by nam to pomoct ja by som mohla kedykolvek ist na tu konzultaciu kedy by si urcil vtedy by som prisla do pk :))

adelaide

bellinka ja som tiez isla kvoli konzultacii z BA do BB...o 3 tyzdne ide kamoska tiez. Ked Ta to utesi tak ta cesta stala za to. Idem tam na vybratie stehov tak ako dievcata z celeho slovenska.
Ved vyhodou pre nas z BA je ta moznost operacie v PK. Preco by to aj u teba neslo. Do PK chodi tusim raz mesacne a v sobotu celu operuje a v nedelu ma kontroly a bolo tam strasne vela ludi naposledy. Tak preto sa asi neda.

bellinka

LUXURY ano volala som na to cislo , ale ako som uz teraz napisala mohla by sa spytat mimuska na nas tak osobne ked s nim bude , nie???ci by sa to nejak nedalo :)))