Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

maria1113
tak ked stojim su v pohode.neovisaju,to by ma asi siblo.ked lezim,tak su napnutejsie-tvrdsie. bojim bojim aby neovisli.
nema s tym niektora z vas skuxenosti?

ilaria

adelaide a ako sa ti soferuje? lebo mna caka tak tyzden dva po opke cesta vyse 800km a este neviem ci priatel dostane volno, mozno budem musiet ist sama.

maria1113

zajacik006, no pravdu ti poviem, že ja som nad tým rozmýšľala už dávno, ako sa chovajú silikony v predklone, či aj vtedy sú pevné, však uvidím potom.

zajacik_006

Maria
čo sa stresuješ? Prsia mäknú,stoja v stoji, v ľahu. Len sú príjemné na dotyk aj v predklone, ako prirodzené. Aj ja mám v predklone mäkké ciciky ako písala Xexenka, ale nejak tvar nemenia. Ved sme chceli pevné a hlavne prirodzené prská, nie?Ale si zlatá, ako sa bojíš,či nebudú ovisnuté ako pred tým, neboj.

xexenka

maria1113

presne tak, ked sa predklonim tak citim len svoj makky cicik :D ako pred opkou, ze tam nic ine nebolo. a to sa mne nepaci. ale mozno to je aj tym, ze som po opke pribrala a ukazalo sa to aj na nich. uvidime co to spravi, ked sa mi podari vratit postavu do predchazajucej formy

maria1113

adelaide, čo sa týka podprsenky, aj ja ju mám takú volnejšiu pod prsiami, to mám 80D. Ráno pri vstávaní ťa bolia prsia, ako keby sa nalievali? Lebo ja si musím chvílku posedieť na posteli, kým to prejde.

maria1113

xexenka, to až tak veľmi zmäkli? Keď sa predkloníš tak nedržia tvar a rozlejú sa, však vieš ako to myslím, ako keď sa rozlejú prirodzené prsia, lebo ja sa teším, že v predklone mi budú držať tvar. Ja som ôsmy deň po opke, ale sú dosť tuhé, tiež som povedala mužovi, že by ani mäknúť nemuseli.