Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

mimuska ..ty si tam teraz s cervenom ...PROSIIIM TA spytaj za nas dr. ked ta pride pozriet ci by sa nedalo urobit konzultacku niekedy v pk uz sme dve co by sme prisli naraz ja som z ba a luxury je z pk a nechce sa nam chodit kvoli konzultacke do bb a ja chcem urcite op :))) PROSIIIIIIIM SKUS SA HO TO SPYTAT

bellinka

neviem jak by sme ho presvedcili , lebo mne to zdvihla nejaka pani a ta hned povedala ze sa to neda tak neviem hmm baby poradte nam ako by sme sa mohli k nemu dopracovat :))

bellinka

www.youtube.com

baby neviem ci zobrazi tento link ale je tu sylvia horvathova zblizka na kamere a ma tam neskutocne skareduuuuuuuuuuuu tu pusu to cifrova mam oproti nej kraaaaaaaaaaasnu pusku :))