Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

luxury - pre mna prsia od jezovitovej- dufam ze sa nikto neurazi..mozno som nahodou take videla..ale videla som asi 3 prace..a mna striaslo od hrozy..predstav si 2 polovice podlhovastych melonov na hrudi, zacinaju uz pri krku..a bradavku najdes niekde daleko daleko v spodnej polovici. Brr

adelaide

luxury - ako lepia? nechapem.
No ano do BB. Tiez som sa pytala a sestricka ze nehrozi, ze keby boli v PK ok, ale inak sa nedaju ukecat, nezvladaju to. Maju toho tiez pozehnane a predsa su to tiez len ludia z masa a kosti. Ja som aj rozmyslala ked sme v sobotu rano pred operaciou na recepcii cakali ze " CO KED NEDOJDE ??? "..ale ta recepcna ze "nebojteeeeee on urcite pride"...tak mne sa ulavilo..ale co ten clovek nikdy nie je chory, ani nic podobne?

Luxury

btw. dievčence, neveiet niečo o Dr. Ježovitovej v IEM? som dostala kupon do sxranky - konzultačka zadara a zľava 50 € :), že ako operuje?

bellinka

asi ano luxury , kde su tie casy ked doktor isiel za pacientmi ??? ha ha teraz pacienti musia ist za doktorom ha ha

bellinka

adelaine ano jasne spravim si vyletik do bb , ved v aprili dufam ze uz bude teplo a by sme tam mohli aj prespat niekde s frajerom a nieco vymysliet nech nejdeme len tak na otocku :)))

bellinka

luxury ja chcem ist zas na zvecsenie , chcem vecsie prsia :)))a tentokrat som sa rozhodla ist skust na konzultacku k cervenovi lebo aj cifrova tam bola a odporucila ma tam ist kuk , keby mi doktor nesadol tak pojdem zas do ke :)) lebo som tam bola velice spokjnaaaaa :))

adelaide

bellinka tak neviem. ja som bola na konzultacii v BB v case ked sa to dalo aj v PK a asi nebolo tolko dievcat.
Nevadi. Sprav si vylet.
Nebudes lutovat.
Je to len 200 km. za 2 hodinky si tam.
MAria dnes som bola uz nakupovat..boihuzial aj s detmi..to som olutovala ked sa valali na vozik a ja som ich mala tam vozit ako v case pred operaciou, ale tak sice trochu hystericky, ale zvladli smme.
Pri soferovani mi vadi spiatocka - u nas je to paku stlacit dole a akokeby zaradit jednotku..a prudke zakruty. Ale pomalicky sa to da.