Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si sa

ahojte baby,chcem sa spytat,tie co mate uz po opke.za kolko tyzdnov ste normalne fungovali.tazsie veci zdvihat a tak...dakujem

mimuska85
super uz mas po tom.:-))))))))))))))))

zonda

Ahojte, v utorok som bola na operacii u Dr. Cervena. Chcem len povzbudit Vas vsetky, ktore to caka, aby ste sa nebali, sama som prekvapena, ako sa to da pekne zvladat. A hlavne nemajte strach, zverit sa do ruk panovi doktorovi, je to lekar a umelec s obrovskym citom v jednom! Som mu nesmierne vdacna za skvely vykon a profesionalnu starostlivost! Rovnako tie, ktore sa boja cesty do a z BB - ja som po operacii na druhy den cestovala 200 km a bez najmensich problemov sa to dalo zvladnut. Tak vela stastia a malo bolesti vsetkym, ktorym sa to blizi! :-)

leus

ta silvia horvatka vyzera otrasne, dakedy to bola celkom pekna baba...teraz ako reklama na kacera donalda :P niektore baby aj ked to nepotrebuju, uz nevedia co so sebou a potom to takto dopadne....

adelaide

nelina, neboj, budes. :o)
no na kontrolu sa dostanes aj do PK neboj. Ja tiez v to dufam.
Len tie stichy. A ta Jezovitova...fuu ..jeezis to co je.

Nelina27

mimuska, tak uz to mas uspesne za sebou, prajem rychle zotavenie sa
dievcata Jezovitova ma velmi bratislavske ceny, vyjde to u nej cca 3200 a viac, informovala som sa u nej este pred vianocami telefonicky, dokonca mi povedala ze mam prist medzi sviatkami na konzultacku a ked som sa tam dotrepala tak povedala ze nema cas, no otrasny pristup, uz bz som k nej nesla ani kebz mi mala spravit prsia zadarmo
v galerke som videla nejake fotky co robila Jezovitova, adelaide ma pravdu, ako to vyzera, aj mne sa tak vidi...
jaj tak to som netusila ze ked ma zoperuju v PK, budem musiet cestovat do BB na stichy a kontroly, no ale co uz, ked chcem opku u najlepsieho a najvytazenejsieho lekara tak to inak nejde :-)
som zvedava s akymi spravami pride dnes mondan
adelaide tak super ze uz chodis po nakupoch a soferujes, dufam ze aj ja budem po opke dacoho schopna ako ty:-)

bellinka

ano to mate pravdu cerven je super , ked si drzi tak fajn cenu aj ked je taky slavny , klobuk dolu neni pazravy a chamtivy ale to nemozem povedat o doktoroch tu u nas v ba , to je neskutocne co tu pytaju :(((

Luxury

ved jasne,xapem, preto sa pytam :D ale zas cca 2200 € je celkom ok cena na to, aky zacal byt od cias Cifrovej u Hefnera popularny :D

adelaide

luxury a ked mas zadara konzultacku a aj kupon na zlavu - nie je to len marketing na podporu predaja? Preco nikto nema zlavu k cervenovi :o))?