Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Dalis

AdnavCosti
Ano je to tak každemu chirurgovi sa podari spraviť väčšina operácii pekne no stane sa že to aj nevyjde a ten výsledok potom vyzera "umelo". Každý sa rad pochvali pekným výsledkom operácie a toho chirurga aj potom odporučaju napr na fore. Len nie je pekne od chirurga ak sa zachova s nie veľmi dobrým spravanim ak ide o problem. A ak je riziko opravy stači to len vklude vysvetliť a možno vyhovoriť (nevravím len o prsiach) Ja som nemala štastie na chirurgov. Napr. dr Maršal mi robil konzultaciu o ušiach za asi 5 min. a platila som 20 eur, to mohol aj zadarmo nie? :-) a ani raz sa neusmial aj tak som k nemu šla. Aj pri op. som sa citila ako na pohrebe. Potom som mala problem a na opravu som aj tak musela isť inam, lebo on už radšej nevidel že to nie je po čase v poriadku. A ak by som sa rozpísala o mojej nepopdarenej operácii nosa v Ružinove, tak to by bolo asi na dve strany. Lebo najprv milý a ochotný chirurg (vtedy šlo o peniaze) sa zrazu ak šlo o opravu zmenil na nepoznanie. Keď som za ním prišla s problemom, zavolal ma na chodbu pri schodoch aby mi mohol vynadať, čo sa zase deje že on nema čas a ani nespava a navyše sa robil že nevidi ako mi ide nos celý do strany. Nakoniec s operáciou suhlasil a ja krava som k nemu ešte aj šla na opravu lebo som sa bala isť inde ak je on taký vychvalovaný odborník. Aj tak to nikdy už nebude uplne OK lebo to chirurg pokašlal pri prvej operácii. Aj moja lekarka mi povedala že si všimla že ta moja operácia nedopadla najlepšie.

AdnavCosti

Ahojte dievcata,
tak ste sa tu dnes rozpisali o praci niektorych chirurgov...pridam sa aj ja. Pisala som uz skor, ze ma caka opka 17.2. /presne o 2 tyzdne/ a to po niekolkorocnom zvazovani, citani, porovnavani... Asi je blbost povedat, ze ak niekto urobil 10 prsok pekne, aj tie dalsie budu zarucene pekne. Vacsinu z vas operoval prave Cerven - ja som bola na konzultaciu aj u neho a pristup: podla mna az prehnane "sladky". "Ježibabovu" nepoznam osobne, to co pisete vravi ale za vsetko... Nenahnevajte sa, ale aj Cerven v mnohych pripadoch akoby len "nasukal silikon" a vela prs od neho az krici umelinou. Proti gustu ziaden disputat, ale pripada mi to niekedy ako praca n beziacom pase, bez stipky zhodnotenia individualnych proporií pacientky. Bola som aj u Fabryho, Trsku, Marsala... Z toho, co som videla, mne osobne najviac vihovoval pohlad dr. Marsala prave kvoli tomu, ze presadzuje nazor prirodzeneho vzhladu silikonovych prsok. A jeho pristup na konzultacii? Nie "presladeny", skor realisticky pohlad profesionala - mimochodom stravil so mnou hodinu a pol za standartny poplatok. Tak uvidime. Buduci tyzden predoperacne, snad budu ok :-)

maria1113

ahojte holky, dnes som bola na štichy,touto cestou pozdravujem dr. Červeňa, stretla som tam aj tie dve baby, čo sme boli spolu na opke, tak sme sa nasmiali v čakárni.
Mimuska, tak ti gratulujem k prskám, neboj bude ti každým dňom lepšie.
Adelaide, no na nákup radšej sama, deti nechaj mužíkovi.

katka33

Tinda, dakujem, pozrem to, uz som dostala aj pristup, len som momentalne v USA a tu na pracovnom pocitaci mam zatrnuty pristup na niektore stranky vratane tejto ;( Tak to pozrem az buduci tyzden ked pridem domov.

katka33

Este som chcela poznamenat, ze ked mi Dr. jezovitova nechcela ukazat tie fotky svojej prace, argumetovala som to tym, ze som videla fotky ktore podla mna boli absolutne katastrofalne (ako som opisala nizsie)a este ze niekedy su tie prsia tak daleko od seba a tym ze su pod svalom su pevne a nedokazu ich baby natlacit do push-upky ( takze ani s velkymi prsiami nemozu nosit hlboke vystrihy, lebo tam maju dieru medzi prsiami)ze ja by som chcela mierne zvacsit a prioritou pre mna je zachovanie tvaru a a celkovo prirodzenost dekoltu( nie ich velkost) a zasadne sa chcem vyvarovat dvom melonom daleko od seba, kazdy hladiaci do druhej strany a bradavkami zo spodnej casti prsnika. A doktorka Jezovita mi na to odpovedala ze niekedy to takto"vyjde" ale vzdy sa to da zoperovat este raz. Baby, ja neviem ci som ja z ineho sveta...ale je toto normalna odpoved zodpovedneho chirurga?! Po takejto odpovedi jej mam doverovat? A bavila sa so mnou ako ze je ona je taka profesionalka, ze nad nu niet..a este ma odrovnala ze vsetky moje dotazy su "NEOPODSTATNENE" Tolko moja skusenost, Mozno mala len zly den( co v mojom svete nedokazem tolerovat, nakolko je to pre nu business a pre mna moje telo)

tinda

ahojte,gratulujem všetkým babám čo už majú po opke,mondan tebe držím palce nech všetko víde k tvojej spokojnosti
katka no s tou ježovitovou to je prístup otras fakt,nechápem ako môže takto niekoho aj presvedčiť, aby sa dal odoperovať u nej inak judyniovej robila prsia ona...mne sa tiež absolutne nepáčia
a našu galerku si pozerala?tam máš vela foto prsiek od dr.červena

katka33

Nelinka, Adelaide, som rada ze tu vyskocila tato tema na Jezovitovu...ja som u nej bola (uz ako u 4teho chirurga na konzultacii) mezdi sviatkami, tiez som sa objednala a ked som sa tam dotrepala rano rychlikom, lebo boli otrasne cesty,vstavala som o3:30 rano a ked som tam prisla, mali tam zmatok,zobrali 20 eur a nechali ma cakat, potom ma doktorka zobrala a ja som chcela info o vieckach a augmentacii, vlastne som chcela len vidiet jej pracu, lebo za 3 roky uz som toho nastudovala tolko, ze uz pomaly viem viac nez chirurgovia ;) a ona mi povedala, ze jej pracu mi neukaze,lebo ona robi "slovenske celebrity" tak som skoro vybuchla od smiechu, ze ja neposobim na Slovensku a nepoznam "slovenske celebrity"..a urcite by som ich nezpoznala podla ich prs a mne je jedno aku ma klientelu, ja by som sa rada rozhodla podla jej prace, nakolko som aj svoju zahradu dala urobit az 3tiemu zahradnikovi a vsetci boli uzasny,ale az ten 3ti splnil moje ocakavania. Tak ze by som jej pracu rada videla, nakolko je to moje telo a moja tvar a fakt, ze robite takychto ludi nie je predsa ziadnou zarukou.Videla som Studenkovu po prvej operacii viecok a jedno oko mala gulate, druhe sikme a trhalo jej v nom, Judinyova ma otrasne natlacene balony pod krkom s bradavkami zarucene hladiacimi na jej prsty na nohach...ale Dr. Jezovitova mi povedala ze ich neukaze..a pozrela sa na hodiny ( ako konzultacia 12 minut aj s cestou...pristup ubohy...A dala mi knihu co ona vydala(otazky a odpovede pacientov) nic co by mi nejako pomohlo a je tam jedna fotka predpokladam ze jej prace, presne ako ste povedali:narvate implantaty pod krkom, bradavka uplne v spodnej casti prsnika, tvar prsnika hrozostrasny...no absolutna katastrofa, odstrasujuce. Ale zase pisala som si s jednou babou a ta isla na preopku od Cervena k Jezovitovej a bola s nou velmi velmi spokojna. Ja uz neviem, asi je to o stasti. Ja idem k Cervenovi 25.3 na konzultaciu a jedine co chcem vidiet je jeho praca,...uz cez 2 roky hladam doktora, co ma uisti, doda mi odvahy a budem citit,ze mu mozem verit...dufam, ze ho raz najdem.