Nelinka, Adelaide, som rada ze tu vyskocila tato tema na Jezovitovu...ja som u nej bola (uz ako u 4teho chirurga na konzultacii) mezdi sviatkami, tiez som sa objednala a ked som sa tam dotrepala rano rychlikom, lebo boli otrasne cesty,vstavala som o3:30 rano a ked som tam prisla, mali tam zmatok,zobrali 20 eur a nechali ma cakat, potom ma doktorka zobrala a ja som chcela info o vieckach a augmentacii, vlastne som chcela len vidiet jej pracu, lebo za 3 roky uz som toho nastudovala tolko, ze uz pomaly viem viac nez chirurgovia ;) a ona mi povedala, ze jej pracu mi neukaze,lebo ona robi "slovenske celebrity" tak som skoro vybuchla od smiechu, ze ja neposobim na Slovensku a nepoznam "slovenske celebrity"..a urcite by som ich nezpoznala podla ich prs a mne je jedno aku ma klientelu, ja by som sa rada rozhodla podla jej prace, nakolko som aj svoju zahradu dala urobit az 3tiemu zahradnikovi a vsetci boli uzasny,ale az ten 3ti splnil moje ocakavania. Tak ze by som jej pracu rada videla, nakolko je to moje telo a moja tvar a fakt, ze robite takychto ludi nie je predsa ziadnou zarukou.Videla som Studenkovu po prvej operacii viecok a jedno oko mala gulate, druhe sikme a trhalo jej v nom, Judinyova ma otrasne natlacene balony pod krkom s bradavkami zarucene hladiacimi na jej prsty na nohach...ale Dr. Jezovitova mi povedala ze ich neukaze..a pozrela sa na hodiny ( ako konzultacia 12 minut aj s cestou...pristup ubohy...A dala mi knihu co ona vydala(otazky a odpovede pacientov) nic co by mi nejako pomohlo a je tam jedna fotka predpokladam ze jej prace, presne ako ste povedali:narvate implantaty pod krkom, bradavka uplne v spodnej casti prsnika, tvar prsnika hrozostrasny...no absolutna katastrofa, odstrasujuce. Ale zase pisala som si s jednou babou a ta isla na preopku od Cervena k Jezovitovej a bola s nou velmi velmi spokojna. Ja uz neviem, asi je to o stasti. Ja idem k Cervenovi 25.3 na konzultaciu a jedine co chcem vidiet je jeho praca,...uz cez 2 roky hladam doktora, co ma uisti, doda mi odvahy a budem citit,ze mu mozem verit...dufam, ze ho raz najdem.