Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

adnavkosti
a neskusala si napriklad dr. Trsku ten je dobry a ma dobry pristup a hlavne ked mas nejaky problem sa ti neotoci chrbtom a neposle do prdele. ja nechcem tiez na marsala nadaval, moze byt dobry doktor, len co viem kamoska unho bola a povedala, ze viac by k nemu neisla aj ked sa mu prsia vydarili

AdnavCosti

Moj nazor a aj skusenost - teraz len verim, ze to nepo...kazi :-) Ty napr. ale aj vela inych babeniek z galerky, ste mali dobru "vychdiskovu situaciu" - prska sice male, ale nie ovisnute, preto som ja tolko "vymyslala" a konzultovala, lebo tie moje su po odsavacke take ako "u zien od rieky Kongo" :-)))

AdnavCosti

barbora 10 Tebe daval Cerven 350, ja idem na 320 ml - myslis, ze to bude o "pol cisla"? Mas pekne urobene prsia, urcite si spokojna, ale urcite aj uznas, ze na zaciatku nemohol nikto, ani ty, ani dr. vediet, ci to dopadne tak dobre, ako to - chvalabohu - u teba dopadlo. Zober si taku mondan, kt. musela ist na reop...

AdnavCosti

barbora 10 nechcem zvacsit prsia o pol cisla... Mam A a ideme na C...aj vacsie prsia - take ake sa pacia MNE, nie Marsalovi, dokazu vyzerat pekne, plno a pritom prirodzene. Vidim, ze som "zatala do ziveho", ked som si tu co i len dovolila napisat svoj nazor, kt. sa asi nestotoznuje s ucievanim "kultu" jedneho doktora. Co uz...

Dalis

AdnavCosti Maršal nie. Tomu čo mi operoval nos nechcem robiť zlu reklamu pretože ma aj dosť vydarených operácii, ale aj tak nemal sa takto spravať, ja tiež niekedy nemam svoj deň. A odvtedy sa vyhýbam Ružinovskej plastickej chirurgii len aby som ho tam nestretla.

barbora10

adnavkosti

len vies,nie kazda chce zvacsit prsia o pol cisla a aby bol vysledok maximalne prirodzeny,co je u marsala bezne,pretoze u neho neplati,ze co chce pacientka,aku ma ona predstavu,ale to co sa paci jemu. a prepac,ale radsej si vyberiem doktora,ktory je sladky,ako doktora ktory sa chova arogantne,odmerane a vazne,az ide z neho strach.dva tyzdne dozadu som si pisala s dievcatom,ktore doslova uslo z jeho konzultacie a ze este take jednanie nezazila.je to iba tvoja vec koho si vyberies,mas na vyber,tak vyberaj,ja by som si zase nikdy nevybrala marsala.

Dalis

Ešte dodam že nemal pravo mi chirurg takto vynadať lebo som sa deň predtým s nim dohodla či môžem prísť za nim že mam problem a on povedal že môžem prisť a o kolkej, takže o mne vedel že pridem. Niektorý by fakt nemali robiť toto povolanie, pretože vidia v človeku iba peniaze a nie to ako sa citi po operácii a či je to dobre...