Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

adnavcosti
mondan ma pod sval, ale jej uberal zo zliaz. jej dr. navrhol bud pod prsnikom alebo cez dvorec s korekciou. nikto neratal, ze to takto doapdne

AdnavCosti

bellinka tak to je super! Ja tiez skor inklinujem k svalu ako k zlaze, len predsa, pod svalom je to "pevnejsie". Mas v galerke svoje fotky aj pred? Rada by som porovnala...ak sa da. Ja som svoje Livke poslala uz davno, ale asi su momentalne "nehodne" do galerky xixixi

AdnavCosti

Dakujem :-) Dufam, ze jej to dobre dopadne - aspon na druhykrat ;( A inak - asi trochu od veci - fungujete bezne cez den, hlavne napr. v lete, mimo prace BEZ podprdy, ale je dobre nosit aj tak podprsenku, nechto pridrza cele? Napr. ty, Barborka, si po operacii uz daaaaaaaaaaavno /zavidiiim/.

bellinka

Adnavcosti :
ja som mala neskutocne vytahane prsia po kojeni a 4ria doktori mi nechceli dat okruhle impl. tak ako som ja vyslovene chcela ze budem mat dvojite prso ze to sa nedava , az kym som nenasla mojho doktora v ke v chirmede a predstav dalo sa a mam ich krasne presne take ake som chcela a nemam ziadny naznak dvojiteho prsa a mam pod svalom samozrejme ako som tiez chcela :))))))

AdnavCosti

Neviete prosim niektora, ci mala Mondan vkladane impl. po SVAL al. pod ZLAZU? O tom este nie sme dohodnuti s Dr. On sice tvrdi, ze "kam to dame" sa mozeme rozhodnut aj 10 min. pred opkou...ale tak teda to zas ja taka nie som...:-) Kedze mam prsia ovisnute, bojim sa, ze ked to bude pod sval, nesadne tak dobre nizsie, ako ked by to bolo pod zlazu...

barbora10

adnavkosti

to co som napisla ze zvacsenie o pol cisla,tak to nebolo myslene konkretne na teba,ale vseobecne.to je jasne,ze nikdy nevies aky bude vysledok,ale u mna co doktor slubil,tak to aj splnil.a co sa stalo mondan,tak to mi je samozrejme velmi luto,ale bohuzial aj to sa stava.ze si ja zastavam doktora co ma operoval je normalne,pretoze som maximalne spokojna,ved to robi kazda,ktora je spokojna s tym svojim,takze to ze by som si ja marsala nevybrala nie je podstatne.vyberas si predsa ty a dolezite je,ze teba presvedcil.a ak budes spokojna tak ako ja,tak to sem napis a ty odporucaj dievcatam zas jeho.