Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

adnavksoti len ascorutin ako kazali tyzden prd opkou. inak nic zvlastne, vela zdraveho jedla, a trochu pohybu.
to ti fakt vrele odporucam ten pohyb! neviem ako su baby aktivne pred opkou ale ma to podla mna suvis..trosku kondicie a budes fit.

AdnavCosti

operuje v Euroklinic v TT, ale aj v BA, myslim, ze Ruzinov... Ale dost o nom, snad nesklame.
adelaide Brala si pred opkou nejake vitaminy, enzymy...nieco, cim si telo "pripravila"?

adelaide

martinka to je jasne..tak ako pises..stava sa..aj mne a moze stat a tiez sem pridem fnukat.

adnavcosti: v zibote som to meno marsal nepocula ale naozaj uprimne drzim palce!
kde on operuje?

AdnavCosti

barbora10 Samozrejme ako na potvoru ma teraz nechce pustit do galerky sprosty net!!! Ale urcite sa zajtra pozriem na jej prska. Dik za tip.

martinka54

adelaide
jasne, ze sa podporujeme, ale zato si mozu baby vyjadrit aj negativny nazor. ja si zase myslim, ze niektore baby nechcu pisat negativa len preto, ze to doktori citaju, ale preco nie. aj ja mam problem a preto nebudem ticho ved sa to stava a je mi jedno ci to niekto cita alebo nie.

AdnavCosti

adelaide Presne si to vystihla poslednou vetou - " sem si chodia baby drzat palce a zazit trochu spriaznenosti." Presne takto to ma byt, a ked si potom budem musiet zanadavat na Marsala, tak s kym inym, ako s vami? :-) Ale dufam, ze nie...brrr...

adelaide

barbora prispevok z 21:26 .
Virtualne pripijam ! Teda strngam na zdravie , mam tu vino a aaaaaano kazdy tvoj riadok je moje gusto

adelaide

nazdarek.
maria ako sa ti pacia prsia a aka bola sprcha? co nic nepises ? :o))))))))

no baby. uctievanie, neuctievanie, mne tie formurobiace profesionalne pristupy niektorych doktorv akurat nahanaju husiu kozu. Mne bol tisickrat blizsi ten clovecensky cervenov pristup, ziskal si moju doveru, a o to predsa ide. Neviem kolko rokov (asi aj viac ako 15?) robi prsia, na počet asi uz aj viac ako 200 z jeho clanku spominanych zvacseni, tiez zachovava vzhlad prirodzenych prs, je v tom vymakany, vie o com hovori, a mne to stacilo na to aby som sa mu zverila do ruk.Ano je to ako na beziacom pase, a co je na tom? Roztrhlo sa vrece asi to uz nie je take tabu, a trening robi majstra nie? Cim viac, tym lepsie.
Kazdemu vyhovuje nieco ine. Je to v poriadku.
Adnavcosti tebe drzim palce nech si spokojna.
Ja som mozno hlupa ze som bola na konzultacii len u jedneho doktora, ale mne trafil klinec po hlave a aj silikon do mna nasukal :o) Este si ten silikon opatrujem v pooperacnej, ale myslim ze to bude eno-nuno.
BABY vsak o co ide..kazda chce byt spokojna nie? Tak nech je, sem si chodia baby drzat palce a zazit trochu spriaznenosti.