Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

čau adelaide , si mi narobila chuť s tým vínkom. No čo povedať, moje prská sa mi moc moc páčia, dr. mi dnes kázal, aby som si dávala aj ten sťahovací pás, ktorý nosia tie baby, čo majú rez pazuchou. Tak som si ho nasadila, dúfam, že som si ho dobre dala. Ty ho máš do akej miery stiahnútý, len tak normálne, alebo aby ťa viac ťahal? Jasné, že som hodila sprchu, konečne, lebo som už bola celá prepotená.

martinka54

barborka
ja som nemyslela na teba, lebo tvoje prska su moj top. ale su viacere baby ktore tu pisu, ze su spokojne a mne sa napriklad nepacia, k tomu sa nevyjadrujem. ja pochvalim iba tie ktore sa mi pacia aj ked je pravda, ze uz teraz nove baby nesledujem moc, ked to uz nie je ta nasa partia :-)

Lenkea
a si tu moja?pod na FB

lenkea

Nela111, ako to bral moj priatel? no v skratke, najprv to bral ako chvilkovy rozmar, potom ked zbadal, ze ja to myslim vazne zacal stresovat, vyhrazat sa, ze nechce silikonku, potom citovo vydierat, ze uz ma nebude chytat za ne, potom pochopil, ze neustupim, tak ma zacal podporovat, v case tesne pred a po op ma nesmierne povzbudzoval a po op chvilu ziarlil a teraz je to uz upne tak, ako predtym. normalne. :-)

lenkea

Nela111, ako to bral moj priatel? no v skratke, najprv to bral ako chvilkovy rozmar, potom ked zbadal, ze ja to myslim vazne zacal stresovat, vyhrazat sa, ze nechce silikonku, potom citovo vydierat, ze uz ma nebude chytat za ne, potom pochopil, ze neustupim, tak ma zacal podporovat, v case tesne pred a po op ma nesmierne povzbudzoval a po op chvilu ziarlil a teraz je to uz upne tak, ako predtym. normalne. :-)

adelaide

no to je super....tak to sa ti zuroci uvidis...neviem wobenzym...neviem fakt. niektore baby to jedli..povedia ti ci pomohlo..

barbora10

martinka

ale ved tu pisu aj tie,co spokojne az tak nie su a napisali to aj napriek tomu,ze to tu ich operater cita,takze nemyslim,ze nechcu pisat negativa.ja keby mam nejaky problem,alebo som nie az tak spokojna,tak to sem napisem.cerven-necerven,kamarat-nekamarat:)

adelaide

tak teda na zdravie.ja mam v chladnicke dobre vychladenu fresitu,ale nechavam ju na zjatra:)

martinka54

o wobenzyme pisali niektore baby, ze nevideli nejaky rozdiel a zatazovat si zaludok tolkymi tabletami denne, neviem ci je spravne. pokial nemas problem s hojenim, ja si myslim, ze to by nemal byt problem. ja mam kamaratku lenkea co sem chodi a on mi vravela, ze ma problem trochu s hojenim a bala sa co bude po opke a prska sa jej krasne zahojili ani modrinku nemala a nepotrebovala ziadny wobenzym. to je mozno len reklamny tah :-)

AdnavCosti

Cvicim pravidelne 5-6x tyzdenne min. hodinku, neviem, ako budem bez toho...ale asi budem skor mysliet na ine ako na eliptical. Pisali tu niektore babenky o Wobenzyme, tak sa pytam, ci to je fakt na nieco, alebo len dalsie "recicky" farmaceut. firiem...