Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inngridka

AdnavCosti

ta cena je super. a mozem sa opytat preco doktor zvolil mentory a nie ES? a s tym tvojim prispevkom o chvale jedneho doktora maximalne suhlasim :)

AdnavCosti

maria gulate Mentory by stali 2200€, takze asi je to v poriadku. Inak ty ako zvladas deti a tyzden po ? Ja mam tiez "umojkaneho" syna a hocikedy, ked pride, ze "mamkaaaa, tuliť..." tak si predstavim, ako to asi bude s tulenim a obliekynim akupanim a.... potom. ;(

zuzkas

čaute baby.nepozerávate na prime mladší o pár let?teraz to skončilo,robia tam plastiky a dnes urobili takú premenu,že by som tú ženu ani nespoznala..no krása!

martinka54

barborka
to urcite nie, ved ja som chora z tohto fora, tak to hovori priatel, ze nic ..... len toto forum. nechcem to tak spatne napisat, lebo o nicom inom neviem hovorit len prsiach, neviem ci nezacnem operovat aj ja :-)
aj sa tesim aj bojim. ale neviem coho sa bojim, lebo bolesti sa nebojim, uz ani narkozy. budem rada, ked pojdem domov. inak asi to budem mat zdarma aj som zabudla, ze to doktor vymyslel cez poistovnu, ale budem tam musiet polezat

AdnavCosti

Mozete sa so mnou podelit aj o cenu? Hoci teraz - 2 tyzdne pred op - je to uz jedno, len pre zaujimavost. Idem na Mentor, anatomicky 2800€ . Je to relativne ok?