Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

maria tak to som asi zle pochopila tvoj prispevok o nakupovani...ja som myslela, ze sa ti "deti dtali do kosika", aby si ich vozila...ale 13 rocna slecna by toto uz asi vazne neccela xixixi

AdnavCosti

inngridka Mentory vykazuju statisticky skoro nulove riziko kapsulárnej kontraktury, dozivotna zaruka...proste udajne Mercedes medzi implantatmi...ale to je tak, ako s tym vyberom doktora - mozes ist do maximalnej kvality, ale aj tak sa moze stat...

zuzkas

myslím,že pražskí chirurgovia.ale tie ich výsledky sú perfektné!tá žena čo tam bola dnes bola chúďa tak zdegenerovaná,no príroda sa na nej riadne vyjašila!robili jej nos,pery,bradu asi aj viečka,potom jej zhustili-nadpojili vlasy,urobili zuby a stala sa z nej sexi žienka!veľmi rada to pozerávam a aj na nete v archíve primi to jej,tak pozri ak chceš.