Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

inngridka Tak nech zije Pridavka :-)))

adelaide Pockat, ved ty si bola len niekedy v piatok, sobotu...dnas je stvrtok a ty si uz katapultovala chrusta do kosika? Ufff...dobreee. Tak len opatrne. A dlazka - pche - tak to by ma az tak netrapilo. Nakupim plastovy jednorazovy riad, navarim zasoby do mraznicky a zapnem Trilobita, nech sa aspon sem tam vyuzije a mienim lezat 10 dni v kuse.

barbora10

ingridka

tak chod k cervenovi,on ti to opravi:)

ja som sa ta opatyla uplne normalne,tak nechapem tvoju trapnu reakciu,ale ok,ved kazdy chce nejak zaujat:)a ak niekto chvali a zastava isteho doktora,tak ma zrejme na to dovod,alebo s tym mas nejaky problem,lebo ak ano,tak pripomienky fora stale funguju!

adelaide

maria aj nahodis foto? ja mam ten pas stiahnty tak aby to bolo prijemne..ale tak proste stiahnuty..on netlaci na prsia on vlastne zabranuje tym implantatom aby sa nešupli hore nie...
adnavkosti tie deti mam ja...vsetko sa da..aj tulit..obliekat aj kupat..do vozika ta 2rocna nevedela vyskocit sama tak so ju tam kolenom "katapultla"...ale bol to o nicom pohyb..nadavala som si...inak komplet domace prace sa daju ale dnes ma dostalo žmykanie mopu...to sa neda...! :o) tam su prsne svaly v prdeli. tak som dlazku neumyla...

inngridka

adnavkosti
nie ja mam prsia nad svoje ocakavania :) to len na margo toho ze len jeden doktor v SR vie vraj spravit pekne :)) a mam pod zlazou a rez pod prsom

inngridka

barborka
no vies ako, mna operoval chirurg o ktorom si ty nikdy nepocula, cize mam jazvy keloidne, na oboch prsiach kontrakturu IV. stupna a tiez asi 20 cm asymetriu vo vyske bradaviek... ved niekedy hodim foto aby si sa k tomu mohla vyjadrit

Luxury

AdnavCosti - dakujem... toto bude teda riadne tazke..:(, najhorsi bude asi vyber...najradsej by som si len lahla a ich uz pritentokovane na hrudi:)