ahojte babenky. no vy ste toho popisali. nemam sancu docitat sa...
ja som si vybrala cervena, vdaka nasej galerii. najviac sa mi pacia. ale viem, ze prave ja mozem byt prva, co nebude spokojna, alebo ktorej sa nevydaria. ratam s tym. je pravda, ze toto forum preferuje viac dr. cervena, ale tiez som toho nazoru, ze cim viac clovek trenuje ( a on teda toho ma dost za cely rok) tym je lepsi. ale samozrejme som rada, ked sa tu objavia aj zeny, co im robil prska niekto uplne neznamy a maju ich tiez krasne. a este dalsi dovod, pre ktory som si vybrala cervena, je prijatelna cena. si myslim ze 700 alebo az 1000 eurovy rozdiel je v dnesnej dobe dost a ked si predstavim, ze este treba po opke vymenit cely satnik, teda podprdky urcite, tak investujem radsej do toho. takze u mna preto cerven. a samozrejme, ze ked budem po opke a budem spokojna aj s vysledkom aj s pristupom, tak ho tu budem ospevovat jedna radost. a paci sa mi na tomto fore, ze napr. zuzkas tu napisala,ze sa jej zda mierna asymetria a robil ju dr. cerven, takze nikto si tu toho svojho doktora nezastava za kazdu cenu. si myslim...
snikerska, kde si? buduci piatok sa vidime... ako ides do BB? vlastne odkial si? lebo ja idem z PD sama autom... po konzultacke by sme mohli dat aj dake stretko, kafe alebo tak... neponahlam sa... tak sa ozvi.