Čaute všetky...
včera mi nejak haproval počítač tak som sa sem už nedostala, ale dnes je to o.k. a môžem vám napísať ako mi to u dr.Tršku dopadlo..Vysvetlil mi veľa vecí, ktoré tu aj vy riešite..napríklad to, že máme niektoré prsia ďalej od seba. Je to tým že každá máme inak širokú hrudnú kosť, ako napríklad ja. Mám ju dosť širokú a keby ako chcel tak nikdy nedocieli, že tie prsia budem mať úplne pri sebe, lebo tá kosť ho ďalej nepustí.Tak isto je to aj keď si ľahnem, nikdy ich nebudem mať tak pri sebe ako tie kočky čo majú hrudnú kosť uzučkú.To, že mám stŕpnuté ľavé prso od bradavky smerom nadol je už predpokladá natrvalo, lebo sa tam porušil nejaký nerv, ale to sa môže stáť pri hociktorom doktorovi, to žiaden dr. neovplyvní. Môj problém je hlavne v tom, že sa mi uvoľnila koža ako martinke, ale ja mám ešte problém aj v akokeby dvojitom prse.Zo zdravotného hľadiska mám všetko úplne o.k., ale neviem či to napíšem dobre, skúsim tak, ako som to pochopila..Prso sa skladá s viacerých "častí" a je tam jedna časť, ktorá všetkým tým ostatným manipuluje-čiže ak ja zatnem ruky a napnem sval, tak tá jedna časť posunie celé to prso do boku. A túto časť by mi dr. mohol operatívne upraviť, aby mi to neodtláčalo až tak veľmi do strán. Lenže na tento zákrok budem musieť byť v celkovej anestéze. Dal mi ale na výber, buď pôjdem len do lokalnej a upraví mi iba uvoľnenú kožu,a ak by mi to nepomohlo tak potom na ďalšiu s tou úpravou v prsiach.Alebo pôjdem do celkovej a pokúsi sa mi to tam napraviť celé naraz. Lokálnu by som mohla mať aj hneď za sebou, ale do celkovej musím počkať do apríla až mája alebo na jeseň.Dr.Trška bol totiž tak super, že mi to chce spraviť cez poisťovňu, aby som už nemusela do toho ďalej vrážať.A to, že som vyhodila tú retro podprdu, nieje žiaden problém, lebo mi povedal, že si kľudne tentokrát môžem priniesť nejaké fitness tričko-elastické. Takže som sa rozhodla, že radšej počkám a pôjdem do celkovej,a tým nebudem riskovať, že by som musela ísť po pol roku znova..Hneď by mi aj upravil bradavky, lebo rozdiel vo výške mám už 1,5cm, čo je si myslím dosť. Závidím Martinke:-)), ale v dobrom, že už budúci týždeň bude mať super prsia..Ja som chcela ísť tiež ešte teraz vo februári, ale ževraj ma musí dať do zoznamu čakateliek, keď to ide cez poisťovňu, ale dohodli sme sa, že ak sa tam niečo uvoľní, tak sa mi ozve.Najhoršie na všetkom je hlavne to čakanie, ide to pekne na psychiku. A to mi dáte určite všetky za pravdu...