Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

mondan Prepac, ja som si ta pomylila s martinkou54, jej som sa vlastne chcela pytat na modelaz a spol. :-)

maria ako sa dnes citis? uz aj spavas v noci lepsie? Ty si este "plna dojmov", tak nech viem z prvej ruky, s cim mozem pocitat :-)

korki

mondan, super. vidis, ako to dobre dopadlo. jasne, to cakanie je hrozne. ale dufaj, ze sa uvolni a pojdes aj skor. a to si teda vahala, ci to vobec riesit.
ja som tiez cakatelka a pritom este nemam stanoveny ani termin, len viem, ze jesen... xixi. ale tak co uz. nastastie mi to pri dvoch detvakoch ide velmi rychlo. len to leto bude pre mna hrozne, ked uz viem, ze idem na opku a na hrudi bude stale prazdnota...

mondan

mihalička,
ďakujem...
AdnavCosti,
pozor, ani ja nemám "dvojité prso" aj keď na fotkách to možno vyzerá že áno..Ja mám len zväčšeni mliečnych žliaz a ten dojem dvojitého prsa je kôli tej uvoľnenej koži, kedy mi vydieť viac prechod medzi silikonom a žľazami. Ako som už písala, zo zravotného hľadiska mám všetko o.k., ide len o estetiku.

AdnavCosti

mondan Dik, asymetriu nemam, mam pekne bradavky, nechcela by som ich nicit...Ovis nie je az nejaky velky, teda lekar nevidi nevyhnutnost modelaze, ale spomenul mi riziko vzniku dvojiteho prsa prave v pripadoch, kedy su povodne poklesnute...Preto sa vypytujem :-)

milena59

si sa
360 rez pod a anatomy, podla mna je fakt profesional a som mimoriadne spokojna. na tu bolest som uz aj pomaly zabudla :)

mihalicka

AdnavCosti,
ďakujem, no veď uvidíš keď ich Livka nahodí do albumu, zatiaľ som ich poslala jej na mail a ona ich potom prihodí a dá o tom info. ;-) Ja si myslím, že sú stále rovnaké. Neklesli ani sa nijako nezmenili. Mám eurosilikon 350 ml.

Mondan,
myslím, že by som sa tiež rozhodla ako ty - radšej naraz a pod jednou celkovou. Držím palce.

mondan

AdnavCosti,
mňa robil Dr.Tška, ale len rezom cez prsníkovú ryhu mi vkladal implantát.Áno bavili sme sa aj o možnosti cez dvorce, ale nakoniec povedal, že to môže ísť aj cez tú prsníkovú ryhu.O tom, že sa mi takéto niečo môže stať sme sa nebavili, teda ja si aspoň nepamätám..Viem akurát, že o iných rizikách mi určite rozprával, ale tento problém nie.Ak máš asymetriu a ovisnuté prsia, byť na tvojom mieste idem len cez dvorce, lebo keby aj neskôr nastali nejaké problémy ako uvoľnenie kože, tak ti to v pohode urobí cez ten istý rez. Ja teraz budem mať rez zospodu a aj cez dvorce.Ale čo už..

AdnavCosti

mihalicka velmi pekne prska - hoci ano, bla si "leniva", kedze tam su 5 tyzdnov po opke :-))) Neklesli ti za tych 9 mesiacov, nezmenili tvar? A aky typ implant mas?