Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

barborka, ingridka, vykaslite sa na to. niekedy,ked sa nieco napise, tak to vyznie uplne inak ako to dotycny mysli. ja milujem tuto nasu temu a vsetky vas beriem ako kamosky, i ked sa teda osobne nepozname, ale mame teda spolocny problem a ten tu riesime a tesime sa. jasne, ze nazory sa roznia, ale doteraz tunebol ziadny takyto konflikt. podla mna to bol len zle pochopeny prispevok...

barbora10

mondááááááááááán

tak to je super sprava!!!tesim sa s tebou,ze ti to aspon takto dopadlo a ze ti doktor prska opravi.drzim ti palceky,nech mas konecne krasne prsia.smola,ze sa to stalo prave tebe,ale tak bohuzial aj take sa stava a niekedy ani doktor za to nemoze.

Nelina27

mimuska a ty sa mas ako, mas nejake bolesti alebo si relativne v pohode?

aj pre mna su jedny z najkrajsich v galerke Barborkine prsia a je jedno kto ich robil, je pravda ze od dr. Cervena je tam toho najviac ale zrejme asi aj najviac toho operuje, ako napisala Adelaide, cvik robi majstra a ja som z neho mala tiez dobry dojem ako z cloveka a ako odbornikovi mu tiez uplne doverujem, preto som si vybrala jeho, samozrejme bola podstatna aj cena, lebo je rozdiel 2400 a 3200 Eur zasa...
a dievcata, kazda mame nejaky zaklad, niektora lepsi niektora horsi a ci uz budeme s vysledkom spokojne uplne alebo trosku menej, aj tak je to tisickrat lepsie ako pred opkou, svet je farebny a nemozme mat vsetky rovnake uplne dokonale prsia:-)
mondan, drzim palce nech sa vsetko cim skor poriesi k tvojej spokojnosti

barbora10

ingridka

ty mas zrejme nejaky autokomplex:)a ziadna otazka nebola v prispevku 23.26 myslene to bolo tak,takze si uz nemusela hladat spolocnu rec so mnou,treba citat poriadne:)zbohom!!!!

dievcata prepacte ze odbiehame s ingridkou od temy,ale ja s nou nemam ziadny problem,to ona ma so mnou,len neviem preco???iba som sa jej slusne opytala ako sa ma a ako je spokojna???

AdnavCosti

maria ako sa dnes citis? uz aj spavas v noci lepsie? Ty si este "plna dojmov", tak nech viem z prvej ruky, s cim mozem pocitat :-)

maria1113

adnavcosti, mne ani neprekáža spávanie na chrbáte, lebo ja rada spávam tak, len zadok ma bolí ráno, ale to nevadí

maria1113

ahoj korki, mám sa fajn, prská sa mi veľmi páčia , som spokojná, ja som tiež čakala dlho na opku, prvé mesiace čakania sa ťahali, ale tie posledné išli rýchlo, neboj, ani sa nenazdáš a splníš si aj ty svoje želanie. Už sa teším keď si pôjdem kúpiť nejakú peknú podprdu, ale musia sa ešte pekne vytvarovať. Včera som bola na štichy. Niekedy ani nemôžem tomu uveriť, že už mám po. Adelaide je dračica , včera už bola na nákupoch s deťmi.