Babi, nechceli by ste radsej zdielat tuto nasu spolupatricnost na FB? Ja som sa sem dostala len nedavno a pozorne Vas tu vsetky citam, je to jedina stranka kde su aktualne pribehy dievcat pred a po s ich skusenostami, co velmi pomaha, nakolko nasi chirurgovia nemaju poriadne stranky, fotky a informacie....ja som ale myslela, ze by sme mohli zalozit Fb club, kazda z nas by mala svoju individualnu Fb stranku kde by mala svoje fotky, skusenosti,doktora, velkost, znacku implantatov( odlisnu- druhu od originalnej Fb stranky aby sa nemiesali fotky s priatelmi a rodinou)Ja myslim, ze by to bolo prehladnejsie a jednoduchsie a hlavne by sme videli prispevky na clubovej stranke prehladne od kazdej z nas, plus by sme mohli individualne adresovat otazky medzi nami ktore sa netykaju vsetkych ....neviem,myslim,ze by to bolo prehladnejsie a lepse zorganizovane ako spatne citat prispevky a nachadzat suvislost kto co komu odpovedal a s cim to suviselo....Dajte vediet aky mate na to nazor vy, ale ja myslim, ze kedze doktori nemaju poriadne webove stranky, mohli by sme si zalozit nasu vlastnu, kde by sme si vymienali nazory, skusenosti, pocity....vlastne to co je tu, len myslim, ze by sme to mohli viac zorganizovat aby to bolo prehladnejsie a aby sme nemuseli spatne zachadzat do diskusie a hladat suvislosti. Vlastne kazda z nas by mala svoju stranku o svojich prsiach a myslim, ze aj galeria by bola viac "secure" kedze si mozme vybrat ktore foto dame zverejnit na clubovej (alebo nasej indvidulnej)stranke a komu k nim dame pristup...stale by mohlo byt podmienkov,ze do klubu sa moze prihlasit kazda, ak si najprv spravi sama svoju stranku so svojimi info a fotkami ...